Bildirim
2 tane sistem topladım bunlardan hangisini tavsiye edersiniz? (2. sayfa)
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Rica ederim kardeşim...
Anakart, overclock vb. işler için daha uygundur ve faz yapısı 990x çipsetler gibi 8+2 dizilimine sahiptir, bu da 125w gibi yüksek tdp'li işlemciler için stabil kullanım imkanı sunar.
FX4300-6300 fiyat farkı az olduğu için, FX-6300 alınması daha mantıklı.
Monitör zevkine kalmış tabi, ben 23" için uygun fiyatlı olduğu için Aouc'un o modelini yazdım, sen daha ufak ekran seviyorum dersen de 21.5" ekranı da alabilirsin Viewsonic'i ya da Aoc'un sena bağlı.
Ekran kartına gelince de, dediğim gibi fabrika çıkışlı referans-stok soğutmalı kartları önermiyoruz, soğutması zayıf ve sesli olur, R9 270X' te seni oyunlar da üzmez, testlerine bakabilirsin.
aynen kardeşim dediğin gibi
FX4300-6300 fiyat farkı az olduğu için, FX-6300 alınması daha mantıklı.
fx6300 alınması gerek
aynen
fx4100 ile fx6100 arasındaki fark gibi arasında fiyat farkı az idi bende herkese 6100 tavsiye etmiştim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X