Şimdi Ara

2 tane smite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen westte diamond maçı izlerken support fiddle almış smite ile karşı takım maviyi keserken onlar kırmızıyı halletti top lane ile ve takımlarının jungle'ı karşıyı out jungle bıraktı nereye giderse kovaladı ve ezdi.Sonra fiddle drake felan kesti öyle.Sizce supporta smite nasıl fikir?

Not:Kırmızıya bakan solo top playerı mavideydi her halde all mid Bot yapıp fb için.

• Support a en iyi bariyer qnq. Ölmüyosun adcyi korumak için daha çoq yaşıon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Support a en iyi bariyer qnq. Ölmüyosun adcyi korumak için daha çoq yaşıon.

qnq leonaya iyi de diğerleri gereksiz kanımca
  • karsida brusier veya life steali fazla olan biri yoksa ignite veya exhaust yerine tercih edilebilir. Hatta jungle icin de iyi olur. Yuku hafifler biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediye Kafa Atan Fare

karsida brusier veya life steali fazla olan biri yoksa ignite veya exhaust yerine tercih edilebilir. Hatta jungle icin de iyi olur. Yuku hafifler biraz.

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediye Kafa Atan Fare

karsida brusier veya life steali fazla olan biri yoksa ignite veya exhaust yerine tercih edilebilir. Hatta jungle icin de iyi olur. Yuku hafifler biraz.
    Bikaç sefer smite unutup supda smitela girmişliğim oldu, eğer bot pre iseniz çok faydası oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pissacore

Bikaç sefer smite unutup supda smitela girmişliğim oldu, eğer bot pre iseniz çok faydası oluyor.

Hem büyük minyonlarda hemde globallerde üstünlük sağlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErdalBakkal78

quote:

Orijinalden alıntı: Pissacore

Hem büyük minyonlarda hemde globallerde üstünlük sağlıyor

Alıntıları Göster
    Kore WCG'de görmüştüm, mid oyuncusu smite almıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Nasıl bir oyun sergiledi?
  • ErdalBakkal78 kullanıcısına yanıt
    Fiddle'a değilde blitz'e smite kullanıyorum arada. Minyona smite atıp aradan adamı çekmek güzel oluyor:) Ayrıca takımda 2 smite olunca erken bir dragon alıp oyun üstünlüğünü de ele geçirmiş olunuyor. Fakat blitz dışında bir şampiyona smite almak pek verimli olmaya bilir.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Supp Blitz isen çok güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerecevit

Fiddle'a değilde blitz'e smite kullanıyorum arada. Minyona smite atıp aradan adamı çekmek güzel oluyor:) Ayrıca takımda 2 smite olunca erken bir dragon alıp oyun üstünlüğünü de ele geçirmiş olunuyor. Fakat blitz dışında bir şampiyona smite almak pek verimli olmaya bilir.

Evet ayrıca invadelerde etkili olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commando Kayle

Supp Blitz isen çok güzel olur.

Alıntıları Göster
    kore turnuva maçında 3 tane vardı 1 takımda dragon,baron kaptırman imkansız gibi bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Mithat

kore turnuva maçında 3 tane vardı 1 takımda dragon,baron kaptırman imkansız gibi bişey

Alıntıları Göster
    5 smite nasıl olurdu aceba bir düşünsenize şansına balına totosuna oyunun 30. dakikalarına kadar iki takımda ortalama olarak oynuyor. 5 smite lı takım midden yararkene rakip takım baron yapıyor. sonra bizimkiler uyanıp aynı anda atlıyorlar hepsi atıyor çarpları nasıl olurdu ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Leftist Pony

5 smite nasıl olurdu aceba bir düşünsenize şansına balına totosuna oyunun 30. dakikalarına kadar iki takımda ortalama olarak oynuyor. 5 smite lı takım midden yararkene rakip takım baron yapıyor. sonra bizimkiler uyanıp aynı anda atlıyorlar hepsi atıyor çarpları nasıl olurdu ya

Alıntıları Göster
    gragas q+r>smite problem solved

• quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

gragas q+r>smite problem solved

SÜPERLA.bir defasında 5 teleport 5 smite almış takım karşımıza geldi.wardlara ışınlanıp toplu gezdiler hızlıca kule alıp erken kasıldılar sonuç:gg
  • quote:

quote:

Rahat almışlardı maçı; ya yarı final ya da çeyrek final maçlarından birindeydi şuan tam emin değilim. Global görevleri çok rahat tamamladılar zaten 2 tane smite olunca, ayrıca jungler'ı hiç rahatsız etmeden kendisi gidip alıyordu blue'yu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A415FEC-8

quote:

quote:

Rahat almışlardı maçı; ya yarı final ya da çeyrek final maçlarından birindeydi şuan tam emin değilim. Global görevleri çok rahat tamamladılar zaten 2 tane smite olunca, ayrıca jungler'ı hiç rahatsız etmeden kendisi gidip alıyordu blue'yu.

Alıntıları Göster
    duo yada teamranked maçlarında işe yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

duo yada teamranked maçlarında işe yarar

Duo denedik dün nefes aldırmadik
  • quote:

quote:

3 smite almislardi ezdiler adamlari adc uoktu birde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.