Şimdi Ara

2 tane Wifi menzil genişletici birbirine bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çok basit bir şekilde sorucam yardımızını fikirlerinizi bekliyorum.. Kablosuz modem 1.katta 2.kata wifi menzil genişletici taktım 2 katta Sorunsuz kullanıyor İnterneti... 3.kata da bir tane daha wifi menzil genişletici almayı düşünüyorum 2.kattaki wifi menzil genişleticiyi 3.katta ki wifi menzil genişletici ye nasıl bağlanırım yada bağlanır mı yada nasıl 3. katada İnternet verebilirim bu tarz şekilde

• birince menzil genişleticiyi bağlarken hangi modda bağladın o önemli

eğer bridge modda bağladıysan olur

• takip

• Köprüyle olmaz asıl 3.cu kata bir menzil genişletici daha al olay tamam
    yalnız menzil genişletici kullanımı için ufak bir püf noktası var sinyalin yeterince kuvvetli olması çünkü oradan algınlığı basacak onuda cep telefonun ile halledebilirsin
    Wifi anlyzer ile test yap 2.ci kattaki extenderin mac adresi lazım olucak wifi anlyzer ile 2.ci katta bağlı olan cihazın çekim seviyesini yakala 60 üzeri yeter çeken yere yapıştır 2 tane Wifi menzil genişletici birbirine bağlamak

• Tşkler arkadaşlar modeme xiomia menzil genişleticiyi bağladım onada tplink marka menzil genişleticiyi bağladım oldu herhangibi ayar yapmadım mod seçimi gibi... 1. Katta modem ikinci katta xiomia üçüncü katta tplink sıkıntı yok
  • Tebrikler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.