Bildirim
2.Ulaştırma Ağır Oto Taburu Ankara/Mamak
1 Kg - Dana Eti Sucuk Acısız - Afyonkarahisar : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
10 nisan da teslim olacagım orası hakında varsa bilgin yardımcı olabilirmisin.Devrecilik var mı , acemi varmı , rahat mı yer , telefon kullanılırmı yardımcı olabilirmidsin biraz -
öncelikle kısa dönemmisin uzun dönemmi svildeki mesleğin nedir devrecilik yok sıracılık var oda şöyle daha toysun acemisin mıntıka işi olur başka işler olur sen yaparsın başına senin bir üst devren çıkar yemekhane gazino kantin tost ocağı koğuşlar hepsi bir arada binanın içindedir ziraat kart gecer kart olarak kantinde bazen nakit parada geçtiği oluyor 1 ay falan misafir sayılırsın bölüğün belli olana kadar 3 bölük vardır karargah 1.bölük 2.bölük karargah bölüğü hizmet bölüğüdür meslekciler vardır genelde ve kısa dnemler yani anlıycağın taburun kalbidir karargah bölüğü yemekhane tost kantin hela gibi işlere karargah bakar acemi asker yoktur hepsi kadro askerdir tek acemi yeni gelenler senin gibi kışla çok büyük bir yer 4.kololurdu yada 28.mekanize dersen yardımcı olurlar cünki ağır otoyu çoğu kimse bilmiyor küçük bi yer olduğundan dolayı kı normaldir bilmemeleri eğer otogardan gelicek olursan metro ile dikimevine geliceksin oradan taksi yada 28.mekanize keçikıran dolmuşuna binceksin kapı önünden az aşağıda indiriyor seni çarşıyı 1 ay unut 1 ay çarşı yok ratlığı kişiden kişiye göre değişir şöyle söylim sana kışla çok büyük piyade tankcı topcu gibi bir çok birlik var ve o birliklere göre daha rahatsın sana tavsiyem hemen cep telefonu götürme patlarsın önce bir ortama alış bölüğün görevin belli olsun sonrasına bakarsın telefon kartı olarak türk telekom aile kart alabilirsen al kendine veya telefon kartı al biraz stok yap cünki kantine her zaman telefon kartı gelmiyor BOL BOL DENETLEME görürsün bizim zamanımızda öyleydi genel denetleme yapılır atış spor eğitim temizlik bunlar senede 1 kez olur onun dışında genel rutin denetleme epeyce vardır alay komutanı gelir kolordu albayları gelir korgeneral gelir gibi başka öğrenmek istersen sorabilirsin çekinmene gerek yok
-
Bende burda askerlik yapıyorum.. Dış birlik burası pek beğenmedim açıaçıkças.. KadKademeciym ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ceosjun
Bende burda askerlik yapıyorum.. Dış birlik burası pek beğenmedim açıaçıkças.. KadKademeciym ben
hangi boluktesin 1 2 karargah direk destek
quote:
Orijinalden alıntı: cem1907
quote:
2.Bölük
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cem1907
quote:
2.Bölük
serada calisdinmi ilk gittin gunler
Hayır çünkü kışın gelmiştim
quote:
Hayır çünkü kışın gelmiştim
su anda askerdemisin
Evet
quote:
Evet
ben 94 "1 yapdim karargahta idim
Ömer ekrem salih bunları tanırsın o zaman 94-3 ler
quote:
Ömer ekrem salih bunları tanırsın o zaman 94-3 ler
Evet taniyorum omer benim burada oturuyo eko bilgin yuzbasinin habercisi salih tabur komutani soforu
Usta birliğiniz burasi ise ve kisa donem değilseniz firar edin hiç gelmeyin. Heleki ölüm bölüğü denen 1. Bölüğe düşecek olursaniz depresyon haplarina erkenden başlayın bünyeniz alışsın. 26 kisilik koğuşlarda kalirsiniz tertip duzen üst duzey. Tabur 110 kişi ve yarbay binbasi yüzbaşı ust değmem var. Ne yapip ne edip karargah bolugune düşmeye bakin. Meslegi olanlar genelde karargah bölüğüne düşer. Acemi birliğini cok ararsiniz. Hergun sporu vardir sürekli daglarda boşuna ağaç dikilir. Senede 2 kere denetleme olur ama albayi generali bitmez birkac kere arama yapilir senede. Hala askere gelmemis iseniz tecil ettirin gelmeyin bedelli yapin. Devlete maddi katkınız olur. Caninizin zaten değeri yok...
ben karargah bolugunde yaptim pek bi zorluk cekmedim :) 1.boluk efsane boluktur zaten hele yazin hic cekilmez ben 94/1 gittim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X