Şimdi Ara

2. Üniversite, açıköğretim ve askerlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şu anda 4 yıllık bir üniversitede öğrenci olarak kayıtlıyım. 2002 yılında girdim ancak hala ikinci sınıftayım. Çalıştığım içinde artık okul macerasını sona erdirip açıköğretim ile 4 yıllık bir bölümden yoluma devam etmek istedim, ikinci üniversite olarak başvuru hakkım olmasına rağmen öss'ye yeniden girdim ve açıköğretime puanım yetiyor. İki tane sorum var;

- Açıköğretime kayıt olmak için okuldan kayıdımı aldırmam gerekiyor mu? Yani lise diplomam olmadan kayıt olabiliyor muyum açıköğretime?
    - Okulumu bırakıp açıköğretime başlayınca askerlik adına sıkıntı olur mu? (1983 doğumluyum)

• okuduğun okul örgün öğretim ise,okulunu bırakman gerekmez,2.üniversite olarak okuyabilirsin.

Okulu bırakmana gerek olmaz o zaman
  • Peki, sonrasında okulu bırakırsam açıköğretimdeki haklarımı kaybetmem değil mi? Veya askerlik ile ilgili sıkıntı yaşamam herhalde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: astorre

Peki, sonrasında okulu bırakırsam açıköğretimdeki haklarımı kaybetmem değil mi? Veya askerlik ile ilgili sıkıntı yaşamam herhalde...

sonuçta öss puanında AÖF ye giriyorsun.Birşey olmaz.Ama sen gene de örgün zırhının altındayken AÖF ye kayıtını yaptır.
    Hayırdır okuduğun memnun değilmisin ?
  • Okuldan memnun değilim, bir de artık çalışıyorum ve kesinlikle yürütemiyorum. Yakında atılıcam zaten, toparlama şansım da yok gibi, asıl yapmak istediğim işi yapıyorum. İşte en büyük sıkıntım askerlik, en azından 4 yıllık açık öğretim bitirerek gitmek istiyorum. O zaman bu koşullarda tercih kullanmama gerek yok... Sınavsız geçiş hakkım bulunuyor galiba, bir de bu konularda açık öğretim büroları yeterince bilgili midir acaba? Hani bazı kurumlara gidersiniz siz daha çok bilirsiniz ya konuları öyle değildir umarım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.