Şimdi Ara

2.videoda koptum ya Arkadaşlar Gta 4multiplayerı varmı yoksa bu ne modmu çok hoş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı bu modmu ne çok hoşuma gitti böyle bir serverı olan varmı veya yapabilecek.Bi kişi kaçıyo diğerleri peşine hahaha anladğım kadarıyla sırayla ve kaçan hedefe gidebilirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiveBililisim -- 4 Mart 2012; 16:39:34 >

• KEndileri arkadaşlarınca yapmış olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

KEndileri arkadaşlarınca yapmış olmalı.

çok mantıklı çok güzel ama burda adamı hemen harcallarlar valla işi bilicen arabayı iyi kullanıcan.Kaçan kişi olmak istemezdim hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiveBililisim -- 25 Şubat 2012; 15:16:40 >
  • Var tabikide multiplayerdede modlar var senin o biri kaciyo dieri kovaliyo dedigin ise cop's croock mu ne ole bisi yani hirsiz polis :) sadece o deil mafia work falan free mod birsuru cesit var death match. Ama sana favorimi soliyeyim team mafia work tadindan yenmiyo :)
  • haha bunda koptum yaaa
  • BEn baya iyi sürüyom valla kaza yaparım ama öyle çok değil.
  • quote:

BEn baya iyi sürüyom valla kaza yaparım ama öyle çok değil.

imzandaki sistem yetiyomu ?
  • çok güzel modmuş, bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

quote:

Çok rahat hocam kasmadan net 30 fps alıyorum high ayarlarda gölgeler kapalı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: loses

quote:

Çok rahat hocam kasmadan net 30 fps alıyorum high ayarlarda gölgeler kapalı

Cok garip bf3 son da hic kasmadan rahatca min 35 fps alirken bunda. Bazen 25 lere kadar dusebiliyor
  • GTA Race modunda bir tane akıllı bulabilsem keşke. Adamlar yarış için değil haydutluk yapmak için geliyorlar.
  • server durumları nasıl orjinal alınırmı artık ,bi kac kez serverların bomboş oldugunu okumustum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur3014

server durumları nasıl orjinal alınırmı artık ,bi kac kez serverların bomboş oldugunu okumustum.

PC'yi bilmem ama PS3'te oynuyorum arada belli olmuyor doluluk oranı. Bazen 10 kişi oluyor bazen 2 kişi. Çok boş olduğunu görmedim, zaten bekleyince geliyorlar. PC'de de durumun farklı olduğunu sanmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.