Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı. Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..
Ne saçmalıyor acaba Ha dur kaldırdım blockun baktımda sidik yarışına girmeye çalışıyo sadece Adam mutlu karışmayın Birde 97 lv endgame contentinin içindedir bütün herşey açılır ve bütün içeriklere ulaşabilirsin tabi senin oyun konusundaki bilgin kaldıramaz bunu anlamayı clanın kestigi botları görünce mutlu olabilcek kadar aciz birde
Zamanında block ta atmış zavallım yazdıklarımı görmek istemeyecek kadar koymuş demekki 97 levelde tüm instancelere giriyorsun diye endgame ol sen 5000x pvp serverinde bile endgame olmazsın daima yapıcak birşey vardır. Orjinalde de oyun sizin gibi ortalama playerlar için 97de bitiyor haklısın. Tüm instancelere girdin senden iyisi yok tamam. Heroluk umudu ya da serverde öne çıkma gibi bir durumu olmayan her hangi bir playersin. Sen adına ne diyorsan de, bunun açılımı pes etmektir. L2 senin için Game Over
Aman tanrım bu nasıl bir ego böyle ! Madalyada takarlar sana hero oldun diye serverin önde gideni oluncada saygıda duyarlar nede olsa digital bi ortamın kahramanısın :) Epyhonu o private serverden tanıyorum kaldıki sende benim konuma oynamak istediğini yazmışsın bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ve ayrıca emin olduğum birşey var Epyhon böyle kuruntuları olmayan biri o yüzden block atmıştır sanada
Teşekkür ettim dostum ama hiç gerek yokdu yaw hehe de geç
kafamı attırmayın hepnizi keserim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme