Bildirim
2 Win İle Bronz 1
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Normal işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam usta o zaman, seri bir şekilde lig atlamak için ne yapmalıyım ? -
Oyun kazanmalisin. -
Kardeş bu ne niye hemen ranked girdin önce oyunu öğren video izle normal oyunda kendini test et sonra gelip bronzdan çıkamıyorum napsam taşırım diye konu açıyorsunuz iyi oynamıyorsan bile doğru oynayarak çıkılabilir mesela gidipte 15 kere ölmeyecen doğru item alacan..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kolay çarları oynama.Koaly çarlar çöptür. Zed,Yasuo,Vayne,Lee Sin oynamalısın. -
Çok iyi sarcasm
kazandığın 2 maçı da takımın sana rağmen kazanmış zaten. bronz 5'e kadar yolun var. aşağılamak için söylemiyorum. zed senin neyine arkadaş oyuna yeni başlamışsın daha.
edit: sana bir taktik. zamanın en az 2/3'ü kadar farm yapmayı alışkanlık haline getirene kadar dereceli oyuna girme normal oyun at. örn: maç 36 dakika sürmüş, 240 farmın olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutlukhann -- 2 Nisan 2017; 21:25:11 > -
çare boost -
Cidden oyunu kolaylastirdilar ya benim zamanimda 5 winle bronz 1 atmisti
Böyle iyimser olman güzel aslında
Rehberleri izleyerek oyunda ki terimleri/harita kontrolu/ejder-baron/bufflar/şampiyon incelikleri esya duzenleri ve ezbere sakın eşya alma bunun içinde eşyalarıda öğrenmen lazım neyse sorun etme eğlendiğin sürece sorun yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 2 Nisan 2017; 23:30:42 >
B1 atmasi okadar iyi bisey değil mmr ina da bağlı bisey bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Forum prolarımız eziklemiş kardeşimizi.
İşin doğrusu bi trollde ben yapmak isterdim ama hadi iyi günüme denk geldin
Kardeşim yüksek ihtimal oyundan bihabersin birazcık yayın ve öğretici videolarla oynayışını deli dehşet değiştirebilirsin. Küçük bir gayretle o bronz gold olur ondan sonrası kendini geliştirmene bağlı -
Yalnız nasıl zevk alıyoesun sen bunlardan ?
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Cyber
lowa bak ya :D şu maçların skorlara bak rezillik. insan bi oynmasını cözer ondan sonra dereceli atar 2 gün sonra da bronzdan çıkamıyorum diye konu açarsın sen :D bronz 5 e kadar yolun var
Merak etme ben oynamasını biliyorum senin yorum yapmana gerek yok. -
-
-
Hocam aldım başta ama hasarım yoktu ben de sattım. Skor olarak idare eder mi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ibrahim Bey
Hocam aldım başta ama hasarım yoktu ben de sattım. Skor olarak idare eder mi ?
Güzel gayet. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Cyber
neyse dediğim gibi BRONZ 5 E KADAR YOLUN VAR
Ben seni Silver olduğumda göreceğim. Hahaha seni gidi bıcırık.
Benzer içerikler
- bir çilingirin kaç parmağı var
- muhteşem twisted fate değeri
- lol kite ayarları
- pre ne demek
- lol oyna tuşu çalışmıyor
- lol kaç gb
- afk nedir
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X