Şimdi Ara

2 Win İle Bronz 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bugün 30 oldum ve hemen 10 adet dereceli attım :D Hepsinde azar azar feedlesem de 2 zafer 8 bozgun aldım Bal mı beyler ne bu böyle ya :D
    2 Win İle Bronz 12 Win İle Bronz 12 Win İle Bronz 1
    2 Win İle Bronz 1

EDİT 06.04.2017 : EVET BEYLER ŞUAN AN İTİBARİ İLE 61 LP YİM :)

EDİT 08.04.2017 : EVET BEYLER ŞUAN AN İTİBARİ İLE 70 LP YİM :)
    EVET BEYLER ŞUAN AN İTİBARİ İLE 95 LP YİM :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibrahim Bey -- 8 Nisan 2017; 9:38:23 >

• Normal işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Requiem for a Dream kullanıcısına yanıt
    Tamam usta o zaman, seri bir şekilde lig atlamak için ne yapmalıyım ?
  • Ibrahim Bey I kullanıcısına yanıt
    Oyun kazanmalisin.
  • Kardeş bu ne niye hemen ranked girdin önce oyunu öğren video izle normal oyunda kendini test et sonra gelip bronzdan çıkamıyorum napsam taşırım diye konu açıyorsunuz iyi oynamıyorsan bile doğru oynayarak çıkılabilir mesela gidipte 15 kere ölmeyecen doğru item alacan..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay çarları oynama.Koaly çarlar çöptür. Zed,Yasuo,Vayne,Lee Sin oynamalısın.
  • SerkanHur kullanıcısına yanıt
    Çok iyi sarcasm

• kazandığın 2 maçı da takımın sana rağmen kazanmış zaten. bronz 5'e kadar yolun var. aşağılamak için söylemiyorum. zed senin neyine arkadaş oyuna yeni başlamışsın daha.

edit: sana bir taktik. zamanın en az 2/3'ü kadar farm yapmayı alışkanlık haline getirene kadar dereceli oyuna girme normal oyun at. örn: maç 36 dakika sürmüş, 240 farmın olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutlukhann -- 2 Nisan 2017; 21:25:11 >
  • çare boost
  • Cidden oyunu kolaylastirdilar ya benim zamanimda 5 winle bronz 1 atmisti

• Böyle iyimser olman güzel aslında

Rehberleri izleyerek oyunda ki terimleri/harita kontrolu/ejder-baron/bufflar/şampiyon incelikleri esya duzenleri ve ezbere sakın eşya alma bunun içinde eşyalarıda öğrenmen lazım neyse sorun etme eğlendiğin sürece sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 2 Nisan 2017; 23:30:42 >
  • B1 atmasi okadar iyi bisey değil mmr ina da bağlı bisey bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum prolarımız eziklemiş kardeşimizi.

İşin doğrusu bi trollde ben yapmak isterdim ama hadi iyi günüme denk geldin

Kardeşim yüksek ihtimal oyundan bihabersin birazcık yayın ve öğretici videolarla oynayışını deli dehşet değiştirebilirsin. Küçük bir gayretle o bronz gold olur ondan sonrası kendini geliştirmene bağlı
  • Yalnız nasıl zevk alıyoesun sen bunlardan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Cyber

lowa bak ya :D şu maçların skorlara bak rezillik. insan bi oynmasını cözer ondan sonra dereceli atar 2 gün sonra da bronzdan çıkamıyorum diye konu açarsın sen :D bronz 5 e kadar yolun var

Merak etme ben oynamasını biliyorum senin yorum yapmana gerek yok.
  • Evet bugün Poppy ile "sup" oynadım, (sup demek ne kadar doğru olur bilmiyorum :D) ve sonuç bu şekilde;
    4800 IP biriktirip Fizz almayı düşünüyorum ama derecelide Fizz oynamadan önce normal oyunda 3 Level yaptıktan sonra oynayacağım.2 Win İle Bronz 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Bey

Evet bugün Poppy ile "sup" oynadım, (sup demek ne kadar doğru olur bilmiyorum :D) ve sonuç bu şekilde;
    4800 IP biriktirip Fizz almayı düşünüyorum ama derecelide Fizz oynamadan önce normal oyunda 3 Level yaptıktan sonra oynayacağım.2 Win İle Bronz 1

Keşke destek eşyası alsaymışsın

• Hocam aldım başta ama hasarım yoktu ben de sattım. Skor olarak idare eder mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Bey

Hocam aldım başta ama hasarım yoktu ben de sattım. Skor olarak idare eder mi ?

Güzel gayet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Cyber

neyse dediğim gibi BRONZ 5 E KADAR YOLUN VAR

Ben seni Silver olduğumda göreceğim. Hahaha seni gidi bıcırık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.