Şimdi Ara

2 x 2 gb geil black dragon 800 mhz ram ve twinmos twister

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    geçen sene aldığım pc de twinmos twister marka 2 x 512mb 800 mhz kit mevcut..şimdi rami artırmak istiyorum fakat piyasada 1 gb lık twister marka ram var o da 155 dolar +KDV gibi uçuk bi fiyat..onun yerine geil ultra 2 x 2 gb 800 mhz black dragon kit piyasada bulunuyo..
    öncelikle twinmos twister neden bu kadar pahalı??? ikincisi ram ihtiyacım oldukça fazla..geil kiti takarsam pc 5 gb olur (ya da twinmosu çıkarırsam 4 gb) fakat xp bunu görür mü?? anakartım asus p5b delux wi fi ve en fazla 800 mhz lik ram kullanabilirmişim..yada ram artırımı için ne yapabilirim?
    herkese teşekkürler..

• 32 bit işletim sistemi görmez en fazla 3.25 gözükür sen genede 2*2gb alırsın kullandığın programın 64bit versiyonu varsa 5gb olarak 64 de kullanırsın
  • d@ngerusly peki 2x 1 gb lık yüksek performanslı bir ram alsam,üstündeki twinmos twisterla bi sorun yaratırmı??
    sonuçta ikiside 800 mhz lik ama markalar farklı bide çipleri farklıymış heralde..
  • cipleri farkli tabi o yuzden cok pahali ya da stoklara pahali girmis.zamani icin performansi superdi belki ama simdi de cok performansli ramler var.cok kisa bir zaman araligindan bahsediyorum evet ama bu sene ramler boyle oldu.meraklisi varsa elden cikar onlari sonra 2*2 kit tak ama 64 bit windows kurman lazim her halukarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.