Şimdi Ara

2 ya da Daha Fazla Tuşu Tek Bir Tuşa Atamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu belirtmek isterim. Mousem gamemouse deil.

İstediğim şey mousenın tekerleğine basınca istediğim 5 tuşun aynı anda işlev görmesi.
    Eğer böyle birşey var ise resimli ya da videolu anlatım olabilirse çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcheat28 -- 26 Ocak 2015; 19:13:54 >

• mcheat28 M kullanıcısına yanıt
    ---------------GÜNCEL--------------

Lütfen Yardım Edin...
  • malesef böyle bir şey gaming mouselar ile bile mümkün değil
  • Rodello kullanıcısına yanıt
    yalnız bunu yapanlar var ve bunun mousele alakası yok. .exe li program gibi tasarlıyorlar ve mousenın ortasındaki tuşa basınca aynı anda o tuşları gerçekleştiriyor ve dediğim gibi mouse le ilgisi yok tamamen programlama ile. bende bu programlamayı öğrenmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcheat28

yalnız bunu yapanlar var ve bunun mousele alakası yok. .exe li program gibi tasarlıyorlar ve mousenın ortasındaki tuşa basınca aynı anda o tuşları gerçekleştiriyor ve dediğim gibi mouse le ilgisi yok tamamen programlama ile. bende bu programlamayı öğrenmek istiyorum.

Yapamassin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcheat28 M kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz şey makro oluyor. Mouse unuz makro kaydeden yazılımı varsa yaparsınız, eğer yoksa işiniz zor. Bir ara makro için üçüncü parti mousedan bağımsız programlardan bahsediyorlardı. Biraz araştırma yapmanız gerekecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız ama dediğiniz gibi işim bayağı zor. Propresser var makro görevını gören ama ben ıstedıgımde deıl belirli bir sanıyede yaptıgı ıcın sıkıntılı.
  • ----------GÜNCEL----------
  • Arkadaşların dediği gibi macro kullanman gerekir.
    Bunu yapmak istediğin yer de önemli tabii.

Örneğin WoW oynuyor ve kullanmak istiyorsan, oyun içerisinden kendin yazabiliyorsun.
    Eskiden Ultima Online oynarken, biz sıralı ve çoklu işlem yapabilmek için JUOM, Makroman veya UOLOOP kullanıyorduk.
    Veya mouse hareketlerini kaydeden programlar var. Ghostmouse gibi.
    Ancak bunun dışında herhangi bir alanda kullanmak istiyorsan, hiç bir fikrim yok.

Razer'ın macro tuşlu mouselarından alıp manuel halletmek aklıma gelen ilk şey.
  • Her turlu makro mause yada klavye ile yapabilirsin.

Ancak bir durum var: Yapmak istediğin ayni anda ki tuş vuruşlarını oyun destekliyor mu?

Ornek verelim:
    Age of Conan Online da ayni anda her tuşa basabilmen mümkün. WoW da boyle bir özellik yok.Araya zaman koyman gerekiyor.Çünkü ,skill barın 1 nolu skilli kullandığın zaman ,barı kilitliyor.

Dota 2:İnvoker ın kombolarini tek tuş ile yapabilen mümkün,oyun buna izin veriyor.

CS den ornek verelim:Sniper ile atış yaptıktan hemen sonra tabancaya gecebilmen tek tuş ile mümkün...

Önemli olan senin oyun stilin. Oyun stiline göre makrolar sayesinde,oyunlari daha kolay hale getirebilirsin.

3.part uygulamalarda var,ancak isim bilmiyorum.Yerinde olsan makrolu bir mause alıp oyunlardan daha yuksek zevk alirdim.
    Ben logi. G700 mause ve logi. G13 oyun klavyesini ayni anda kullanıyorum.Yapabildiğim makrolarin haddi hesabi yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• oynadıgım oyun tabiiki destekliyor. S4League Air Walk - S4League DC felan yazarsanız aynı anda 5 tuşa basarak yapılan hareketleri var bende bunu sadece bır tuşa atamak ıstedım. Yazdığınız yazıdakı belirttiğiniz mouseyi hepsiburada yada vatandan link olarak atarmısınız?
  • arkadaslar benim klav4yede bozuldu

m7 ye basınca böyle
    v4 ye basınca böyle
    v4
    m7

bu şekilde birde z basıca opera yardımı açıyor program7la düzeltebilirm7iyim7

aklım7a m7anro kullanarak m7esela m7 ye basınca bı sılm7e tusuna ardından sağ tusuna bassa bu sorundan kurtulm7uş olurum7 gibi fikir geldi yardım7larınızı beklşyorum7

laptop klav4yesi 50 60 liradan aşağı değişm7iyor o kadar para v4ercek durm7um7um7 yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.