Şimdi Ara

2 yıl altyapı beklemek, ankastre bağlantısı leş gibi olsa da sonunda internetim var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türknet reglete bağlıyor di mi kendisi daire kablolarını? Yalın internet olsaydı iyi olurdu :S

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl altyapı beklemek, ankastre bağlantısı leş gibi olsa da sonunda internetim var

Netspeed almayı düşünüyordum 56TL'ye 32Mbps 150Gb aknli ama modemim olmadığı için ve ankastre bağlantısının yapılmadığı için 12 ay sözleşmeli telekomdan almaya karar verdim sadece 100küsür lira daha pahalıya geliyordu Netspeed'e kıyasla.
    Tt'den 50 gb aknli 35Mbps hızlıyı 70.90'a imzaladım + 8TL de modem parası.

Netspeed>56TL*12=672+ 200 lira da vdsl modem desem 872 lira tutuyordu bi de elektrikçi çağırmış olsam 872+50=922

TT>78.90*12=946.80 tutuyor ilk ay fatura da ekstra bir masraf oluyor galiba onu bilmiyorum. TT antivirüs de veriyor onun da 100 lira civarı değeri var sanırım. Bilmiyorum artık mantıklı mı davrandım Türknet araştırmadım o da modem veriyor sanırım ama o kadar çok şikayet okudum ki 2 yıla yakın bekledikten sonra daha fazla uyuz olmak istemedim :), 1 yıl sonra duruma göre bulurum bi iss artık.
    Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Hat değerleri fotodaki gibi.

Reglet bağlantısını da çok baştan savma yapmışlar çok açıkta hassas bir şekilde duruyor karma karışık, dokunsam kopacak gibi. Gelen kişilere sordum bu ne hal diye bana "altyapıcılar iyi çalışmamış" tarzında bir şey deyip gittiler, umarım kopmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 26 Nisan 2018; 20:26:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.