oyunu cıktıgı gün almıstım bir diablo 2 fanı olarak, sanırım 2 yıl oldu sanırım bırakalı AH kapanmadan, Hell Fire ring felan daha cıkmadan.
Herneyse monk ile yeniden oynadım 2 gündür, 2 defa full tur attım, her turda ortalama 10-12 set yada legendary düştü, gayet güzel insanı tatmin ediyor.
herneyse bir kaç tane sorum olacak.
- Tek oynarken yanımıza aldıgımız adamın üzerindeki magic find itemleri hala geçerli mi?
- Gözden kaçırdığım yoksa sanırım artık magic find itemleri düşmüyor, doğru mu? yoksa sadece bana mı öyle denk geldi?
- hell fire ring yapımında act 1 deki heallerle konusun oda acılacak felan deniliyor ben konusuyorum birşey cıkımıyor, nerede hata yapıyorum anlamadım, 3 tane keyi birleştirdim ama hala acılmıyor, güzel ringler cıkıyor mu yoksa ugrasmaya değmez mi?
aklımda daha cok soru varda simdilik aklıma gelenler bunlar.
Bu arada DLC yi simdi aldım, blizzard insanlarını dlc yi almaya resmen zorlamıs, yeni gemler cıkmıs, en son seviyeye getirdiğim gemler yerden düşüyor bu dlc de böyle birşey olmaz, itemlerden bahsetmiyorum.
neyse simdilik, act V i bitiriyorum ama birlikte oynamak isteyen olursa ekleşelim, torment 3 de sıkıntısız ilerliyorum, item seviyem bu, hepsi 60 lvl itemlerin
kronik#2864
kronik
kullanıcısına yanıt
- Magic find hala geçerli ama etkisinin nasıl olduğu konusu hep tartışmalı, onu hiç düşünme zaten nerdeyse magic find veren eşya kalmadı. -Hellfire yüzük ve kolyenin nasıl yapıldığını yazarak anlatması uzun sürer, bu forumda konusu var onu okuyabilirsin ya da youtubetan video izleyip nasıl yapıldığını öğrenebilirsin. -Odaya healer'ın yanındaki odaya kapıyı kırıp gireceksin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme