Şimdi Ara

2 yıl ardından DGS? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim sırtım biraz sorunlu o yüzden kolluk kuvvetlerinde veya sporasal aktivitelere giremem. Peki şimdi bir yandan örgün lisans yazıp bir yandan açıköğretim bilgisayar programcılığı yazsam duruma göre ileride dikey geçiş denesem mantıklı mı?

• YKS2024Hedef15000 kullanıcısına yanıt

bu forumdaki tek dgs li benim heralde. bu sene girdim dgs ye. dgs yi kesinlikle ÖNERMİYORUM. sıralamalar her sene çekiyor. kazanmak çok zor. stresten panik ataklar geçiriyorum 2 aydır. çünkü bu benim son şansımdı. 2 seneye kadar dgs olayını baya bitirirler.

edit: bu arada bilgisayar programcılığı okudum. öbp 3.68. muhtemelen türkiye geneli ilk 10 a girdim ama buna rağmen hacettepe ceng bile tutmayacak büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icepeak -- 18 Temmuz 2024; 21:35:44 >
  • icepeak kullanıcısına yanıt

itü ehb kazanan vardı birkaç sene önce zor gelince bırakmıştı.

• O normal yks işe kazanan içni de olağan şeyler. Girdikten sonra bir şekilde bitiyor yani.
  • ehb zaten zor bölüm. şahsen ben odtü falan yazmam zaten. odtüde okuyorum şu an ve çok zor okul. bi yandan da memur olcam falan

peki çok zor muydu hocam mat tr 40ar net yapılsa yetmez mi ve çok zor mu cidden tyt konuları sonuçta.

bilgisayar mühendisliği takıntım yok ama endüstri istiyorum olmadı ee.

örgün lisans okurken açıköğretim ön lisans okusam? sonrasında keyfe keder dgs denesem?

• 2 seneni riske atacağına neden mezuna kalmıyorsun?
  • YKS2024Hedef15000 kullanıcısına yanıt

En mantıklısı bu. Web tasarım bölümü 1 yılda bitiyor. Seneye dgs'ye girebilirsin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.