Şimdi Ara

2 yıl garantili Nikon D600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Burdur
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    makineyi 30 ocak tarihinde almıştım. yani 3-4 günlük daha.2 yıl garantisi mevcut.deklanşörü 107 çekimde henüz. boyun askısını bile takmadım.yani makine henüz sıfır sayılır. 6 yıldır 3 farklı canon kameradan sonra nikona geçmek istedim, geçtim de :) ancak alışkanlıklardan dolayı makineyi kullanmakta zorlandığım için tekrar canon'a geçme kararı aldım. canon 5d mark2 ya da 6D ile takas edebilirim.
     2 yıl garantili Nikon D600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.cagil -- 15 Eylül 2013; 18:10:17 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ilana ürünle ilgili resim eklenmiştir

• Arkadaşım bende aynen Yıllardır canon Kullandıktan sonra.Nikon'a geçtim D600 ile.Kullanımına alışıyosun .Kaliteye gelince lensini birde 24-70 2.8 veya sigma 85mm 1.4 ile dene.Canon'dan tekrar vazgeçeceksin. 50mm 1.8 ile makine performans vermiyor.. 6d de tatmin etmiycek Mark3 almadığın sürece..Ölçüm sistemi çok iyi sol alt tarafta af/mf yazan yerin oraya basınca değişmesi ölçüm siteminin ben 3d netlik sistemini çok beğendim.Teknoloji olarak mk2 nin önünde.Arkadaşımda mk3 var sadece mk3 basıyor.Boşuna bence satıp paranı yazık etme.Tek problem nikon lenslerin pahalılığı.Birde canondan fazla skin color veriyor view nx de ayarlaman lazım.Dış çekimlerde inanılmaz yalnız colorrange üst seviye.Bir sürü detayı yakalıyor.Bende ilk ucuz lens ile denediğimde Aaaa oldum.Sonradan AAnnaaaa oldum.Tabii canon da 24-70 2,8 ile alışmısın baba fotolara.Ama eğer testlerin 50mm ile olduysa o üzerindeki.Makineye hakaret etmişsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingzeek -- 4 Şubat 2013; 12:36:16 >

• arkadaşlar ürün satılmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.