Şimdi Ara

2 YOL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ŞUANDA İNGİLİZCE İKTİSAT OKUYORUM VE 3.SINIFA GEÇTİM. GEÇEN YAZ DİL OKULUNA İNGİLTEREYE GİTTİM VE ÖNÜMÜZDEKİ SENEDE ERASMUS İLE HOLLANDAYA GİDECEĞİM. DAHA SONRA SON SINIF OLUYORUM ARTIK NE OLACAĞIMI KARAR VERMEM GEREKİYOR.
    İŞTE BURADA DEVREYE SİZİN YARDIMLARINIZ GİRECEK:)

ÖNÜMDE İKİ YOL VAR,

BİRİNCİSİ, SON SENE ÖSSYE ÇALIŞIP ÜNİVERSİTEDE HUKUK OKUMAKKİ(GÖNLÜMDEN DAHA ÇOK BU GEÇİYOR.) AYNI ZAMANDA ÖZEL SEKTÖRDE ÇALIŞACAĞIM ANLAYACAĞINIZ SADECE SINAVLARA GİDECEĞİM. HANİ 4 SENEDE BELKİ BİTMEZ AMA 5 SENEDE BİTER. HER NEYSE ORASI ŞİMDİ BİRİNCİ YOL BU ŞEKİLDE.

İKİNCİ YOL YURT DIŞINDA MBA..

BİRİ ÇOK PAHALI OLUR FALAN DİYE DÜŞÜNMEYİN, ÖNEMLİ OLAN HANGISI DAHA MANTIKLI VE İLERİDE DAHA AVANTAJ SAĞLAYABİLİR?
    KISACASI SİZE BÖYLE OLANAK VERİLSE, HANGİ YOLU TERCİH EDERDİNİZ?

TEŞEKKÜRLER, EĞER YANLIŞ YERE KONU AÇTIYSAM, ŞİMDİDEN KUSURA BAKMAYIN.

• 1.yolu yap dicem ama yaşın geçmiş kardeşim 3 sene geçmiş yurt dışına çık işini yap kendini geliştir derim sınava bir daha girmene gerek yok
  • ;)cevabın için çok teşekkürler
    mezun olduğum sene yaşım daha 22 olacak aslına bakarsan çok geç değil gibi geliyor , hem çalışıp (suanda okuduğum bölümle ilgili) hemde okunabilir gibi???
  • bende 2.sınıftan bırakıyorum 20 yasıdayım bu sene tekrar giriceğim
    fakat sen bölümden bazı şeyleri başarmıssın erasmus falan diyorsun geleceğe yatırım yapmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum.
    eğer okursan;
    bazı okullarda yoklama alınmıyor ben istanbul ünideyim bizde alınmıyor 1 2 hoca alıoyrdu ondada arkadasına imza attırırsı sorun değil maddi olarak seni kasmıcaksa okuman sevdiğin mesleği yapman iyi olur.

Bu yaştan sonra hukuk biraz kasar seni 28 29 yasıda bitiriceksin masrafların olacak.Gelecek için maddi olarak birşeyler biriktirsen senin için daha iyi olur dediğim gibi.
  • mba
  • arkadaşlar cevaplar için çok teşekkürler :) @LOCOO

Mesela neden mba?? @body

Özel sektör de çalışıyorken hukukta okuyor olmak ve 4 sne içnde mezun olacak olmak artı katmaz mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.