Şimdi Ara

20.000-TL'ye kadar otomatik hb araç aranıyor,bulana yemek ısmarlanır:) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
8
Favori
7.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wicked94

Hocam ben tavsiyelerimi sıralayayım (kullandım biliyorum)
    1) Peugeot 307 1.4ünü asla almayın arabayı taşımıyor çok yakıyor yokuş çıkamıyor
    2) Punto Palio tarzı araçların TİPTRONİC vitesini asla almayın çok dandik bir şanzımana sahip.
    3) Suzuki Alto Dahiatsu Sirion ya da Peugeot 107 (Citroen C1 de örnektir) çok dar ve konforsuz aynı zamanda satışı zor arabalardır.
    4) Ve son olarak şu an alacağınız her araç piyasasının en az 3 4 bin TL üstünde uygun almaya dikkat edin.
    Gördüğüm için söylüyorum 2005 Micranın en fazla edeceği para 19bin TL o da kmsi düşük değişensiz olacak.
    Tavsiyemse biraz daha durumunuzu zorlayın ve Mazda 3 ya da Hyundai i30 almanızdır.

İşte bize böyle yorumlar lazım,teşekkür ederim

Ben sadece Opel Corsa ve Astra kullandığım için diğer arabalarla ilgili pek bilgim yok,dolayısıyla bu tarz bilgilendirici yorumların devamını dileriz

Peki bu fiyatlar ne zaman düşer bu konuda bir fikriniz var mı? Ayrıca Hyundai Getzlerle ve Reanault Cliolarla ilgili düşünceleriniz nedir?Mesela şu arabalara maksimum ne kadar verilir?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-memurdan-otomatik-clio-170025264/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-kaza-boya-degisen-yok-otomatik-getz-36.000km-sifir-gibi-170122725/detay/

• Hocam Clio'ya 23.250 verilebilir ancak Getz çok pahalı 22 anca verilir benim düşüncem. Piyasa Ağustos 15 civarında 2bin tl Eylül 15 civarında da 2bin lira daha düşer. Tabii fiyata da bağlı. Siz düşündüğünüz araçları yazarsanız ben size ederini yazmaya çalışırım. Ve rica ederim ne demek elimizden gelen varsa yardımcı olmaya çalışırız.
  • Getz ve Clio sorunuzu yeni gördüm kusura bakmayın. Clio motor şanzıman yürür bakımından sınıfı geçer iç dizayn ve işçilik bakımından belki bütle geçer ancak güvenilirlik bakımından sınava dahi sokulmaz. Getz ise iç dizayn ve işçilikten sınıfta kalır. Güvenilirlik konusunda konuşmaya gerek dahi yok araç aşırı rüzgarlı havalarda eğrilebilir dikkatli olmak lazım.
  • quote:

Getz ve Clio sorunuzu yeni gördüm kusura bakmayın. Clio motor şanzıman yürür bakımından sınıfı geçer iç dizayn ve işçilik bakımından belki bütle geçer ancak güvenilirlik bakımından sınava dahi sokulmaz. Getz ise iç dizayn ve işçilikten sınıfta kalır. Güvenilirlik konusunda konuşmaya gerek dahi yok araç aşırı rüzgarlı havalarda eğrilebilir dikkatli olmak lazım.

Ne kusuru estağfurullah, bilakis sayenizde gayet faydalı bilgiler ediniyoruz tekrar teşekkür ederim

Honda Jazzlara çok iyi diyorlar ama bu piyasa koşullarında uygun bulmak çok zor anlaşılan. Yarislerin 1.0 motoru için ne dersiniz peki,yokuşlarda falan bayılır mı? Ayrıca fransız arabalarına da yani peugeot 206 ve citroen c2-c3 gibi pek bulaşmayın diyenler var,bu konudaki görüşlerinizi de paylaşırsanız sevinirim. Fiyatların dediğiniz şekilde düşeceğinden emin olsam bekleyebilirim ama geçen sene kışın fiyatlar düşmedi aksine arttı deniliyor,o yüzden kafam karışık

• 1)Honda Jazz o segmentin Japonu diğerlerine göre avantajları var. Ancak 25 26 gibi fiyatları haketmiyor.
    2) Yaris çok ufak bir araba. 1.0 motoru arabayı taşır ancak yokuş çekmez uzun yolda çok yakar.
    3)Citroen Fransızların Tofaşıdır uzak durun. Peugeot 206 sonuçta piyasası olan bir araba ama 19 20 bin tl tarzı fiyatlar karşısında gülmeden duramıyorum.
    4) Kışın fiyatlar düşmedi diyen kimse kendisine sadece şunu diyebilirsiniz. YAPMA YAVV kışın 23 24 bin tlye almadığım Mazda 3 ve Volkswagen Golf için şu an 26 27 bin tlyi maalesef gözden çıkarmış durumdayım
  • quote:

1)Honda Jazz o segmentin Japonu diğerlerine göre avantajları var. Ancak 25 26 gibi fiyatları haketmiyor.
    2) Yaris çok ufak bir araba. 1.0 motoru arabayı taşır ancak yokuş çekmez uzun yolda çok yakar.
    3)Citroen Fransızların Tofaşıdır uzak durun. Peugeot 206 sonuçta piyasası olan bir araba ama 19 20 bin tl tarzı fiyatlar karşısında gülmeden duramıyorum.
    4) Kışın fiyatlar düşmedi diyen kimse kendisine sadece şunu diyebilirsiniz. YAPMA YAVV kışın 23 24 bin tlye almadığım Mazda 3 ve Volkswagen Golf için şu an 26 27 bin tlyi maalesef gözden çıkarmış durumdayım

Fiyatlar öyle enteresanki hangi arabaya nasıl bakılır ne verilir iyicene kafam karışmış vaziyette

Peki hocam bu gecelik son olarak şu arabayı sorayım,yarın gidip bakmayı düşünüyorum,ne dersiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2005-ford-fiesta-otomatik-dizel-170451538/detay/

• Eğer eşiniz;
    1) Aracı sadece otomatikte kullanacaksa
    2) Günde max. 100km yapacaksa
    3) Araçtan fazla özellik ve performans beklemiyorsa bakmanız faydalı olur. Ancak bu araç max. 20bin tl eder çünkü arada sırada 24bin tl civarına hasar kayıtlı yeni kasa fiesta satıyorlar. Tiptronic vites çok risklidir ve şunu unutmayın hergün 100lerce yeni ilan veriliyor aceleyle davranıp yanlış araba almayın çok üzülürsünüz.
  • quote:

Eğer eşiniz;
    1) Aracı sadece otomatikte kullanacaksa
    2) Günde max. 100km yapacaksa
    3) Araçtan fazla özellik ve performans beklemiyorsa bakmanız faydalı olur. Ancak bu araç max. 20bin tl eder çünkü arada sırada 24bin tl civarına hasar kayıtlı yeni kasa fiesta satıyorlar. Tiptronic vites çok risklidir ve şunu unutmayın hergün 100lerce yeni ilan veriliyor aceleyle davranıp yanlış araba almayın çok üzülürsünüz.

Günde maksimum 20-30 km yol yapılacak ve haftasonları biraz daha fazla kullanılabilir,2 ayda 1 falan da ankaraya gidip gelinir ancak.Benim kafamdan geçen rakam da 19-20 arasıydı zaten ama hayırlısı,elemanla telefonda konuştum bugün biraz olanı gizliyor gibime geldi ya neyse yarın ola hayrola

• İnşAllah hayırlısı olur sizin için

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-triptronik-lpg-degisensiz-168904894/detay eğer mecbur dizel olacak diye bir kararınız yoksa bu fiesta kilometre ve renk bakımından sizin baktığınız fiestadan daha iyi diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thk94 -- 3 Temmuz 2014; 2:47:52 >
  • theja kullanıcısına yanıt
    puntoyu bilmiyorum ama palio ve albea subarunun yaptığı otomatik şanzımanı kullanıyor bu konuda yanlışınız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

puntoyu bilmiyorum ama palio ve albea subarunun yaptığı otomatik şanzımanı kullanıyor bu konuda yanlışınız var

Aynı zamanda Nissan Audi de arabalarında bu şanzımanı kullanıyor. Bu şanzımanların en büyük derdi bakımı ve pahalı olması. Bir Palio 12-13 bin liraya alınırken (Speedgear modeli max. 15) şanzımanı değiştirmek için 6bin tlyi gözden çıkarmak mantıklı gelmiyor. Zaten bu yüzden Speedgear şanzımanı pek uzun süre kullanılmadı. İnternetten cvt şanzıman diye aratırsanız ömrünü ve fiyatlarını görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thk94

İnşAllah hayırlısı olur sizin için

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-triptronik-lpg-degisensiz-168904894/detay eğer mecbur dizel olacak diye bir kararınız yoksa bu fiesta kilometre ve renk bakımından sizin baktığınız fiestadan daha iyi diye düşünüyorum.

Öncelikle yeni nickiniz hayırlı olsun

İlla dizel olacak diye bir şartım yok,zaten bugün dizel fiestanın sahibine ulaşamadım bir türlü,artık arabayı sattı mı ya da satmaktan mı vazgeçti bilemiyorum.Sizin gönderdiğiniz fiesta dediğiniz gibi daha diri duruyor ama fiyatı dizelle kıyaslayına biraz yüksek gibime geldi.Ayrıca bu fiestalar kaydırma yapıyormuş anladığım kadarıyla ve bizim buralarda yokuş çok,hatta sokağın önü bile biraz yokuş,o yüzden eşime biraz kaydırabilir falan diye anlatınca ben acemiyim panik yaparım korkusu yaşayarak illa tam otomatik olsun demeye başladı,o yüzden tam otomatiği önceliğe aldım

• Yokuş destek sistemi kesinlikle gerekli. O zaman aramaya devam
  • quote:

Yokuş destek sistemi kesinlikle gerekli. O zaman aramaya devam

Aynen öyle,ya biraz eski model(2004 öncesi olmasın o kadar da eskiye gerek yok:) tam otomatik bulacağız ya da denk gelirse yokuş kalkış destekli easytronic tarzı birşey
  • Hocam durumu biraz zorlama şansınız yok mu
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilk-sahibinden-otomatik-307-premium-ful-x-ful-87500-km-orjin-170605291/detay

Bu aracı 22.500 gibi bir fiyata alırsanız gerçekten iyi olur.
  • quote:

Hocam durumu biraz zorlama şansınız yok mu
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilk-sahibinden-otomatik-307-premium-ful-x-ful-87500-km-orjin-170605291/detay

Güzel araba lakin bize biraz daha ufak birşey lazım,ayrıca peugeot konusunda pek istekli değilim açıkçası:S Abim bir ara ankarada galericilik yaptı ve peugeot alma deyip duruyor,şimdi alır da bir sıkıntı falan yaşarsam ben sana demiştim durumu olacak.Bir de aracın özellikleri çok iyi ama 2004 model bir araba için o fiyatlar bana çok gibi geliyor

Sahibinden'de gezinirken şöyle enteresan bir ilana denk geldim,sizce ne kadar inandırıcı?Boya yakması nedir,motora zarar vermiş midir acaba?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2012-punto-startstop-otomatik-170472009/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: theja

quote:

Hocam durumu biraz zorlama şansınız yok mu

Güzel araba lakin bize biraz daha ufak birşey lazım,ayrıca peugeot konusunda pek istekli değilim açıkçası:S Abim bir ara ankarada galericilik yaptı ve peugeot alma deyip duruyor,şimdi alır da bir sıkıntı falan yaşarsam ben sana demiştim durumu olacak.Bir de aracın özellikleri çok iyi ama 2004 model bir araba için o fiyatlar bana çok gibi geliyor

Sahibinden'de gezinirken şöyle enteresan bir ilana denk geldim,sizce ne kadar inandırıcı?Boya yakması nedir,motora zarar vermiş midir acaba?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2012-punto-startstop-otomatik-170472009/detay

Nedir bu komple boya işi diye bizim siteden baktım biraz ve şöyle faydalı bir sayfa buldum,özellikle en sondaki yorumda dikkat

http://forum.donanimhaber.com/m_25333128/tm.htm

• Harçtaki çimento arabanın boyasını yakmış ondan bahsetmişler ama inandırıcı bulmadım hocam. Ve puntoyu tavsiye etmem kendim kullandım 75 beygirlik oyuncak arabadan başka birşey değil. Annem o arabayla kullanmaya alıştı şimdi hidrolik direksiyon arabayı bile kullanamıyor.
  • quote:

Harçtaki çimento arabanın boyasını yakmış ondan bahsetmişler ama inandırıcı bulmadım hocam. Ve puntoyu tavsiye etmem kendim kullandım 75 beygirlik oyuncak arabadan başka birşey değil. Annem o arabayla kullanmaya alıştı şimdi hidrolik direksiyon arabayı bile kullanamıyor.

Zaten komple boyanın nasıl yapıldığının öğrenince direkt soğudum komple boyalı arabalardan,boşuna ucuz etin yahnisi yavan olur dememişler

Puntoyu tasarım olarak beğeniyordum ama dediğiniz gibiyse uzak durmak gerekir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.