Şimdi Ara

20.000-TL'ye kadar otomatik hb araç aranıyor,bulana yemek ısmarlanır:) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
8
Favori
7.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: slasher//z

Tariflerdeki hb otomatiklerden bir tanede bana lazim. Yarin cobancesme ve rami oto pazarlarina gidicem. Insallah orda karsina cikar iyi bisey. Sahibindene de bakiyorum. Opel corsa otomatik 2004 2005 filan bakiyorum ..

Hocam ne yaptınız gidip bakabildiniz mi?Pazarlarda fiyatlar ne vaziyette malum siteye göre?Bu arada abyram dolayısıyla buralarda değildim,bu vesileyle hepinizin geçmiş bayramını kutlarım

Bakalım fiyatlar ne yönde değişecek bayram öncesine göre. Bu arada civic-city öneren arkadaşım,pek yüksek model birşey aramıyorum,ilginize teşekkür ederim

• Arkadaşlar Hyundai i10'larla ilgili düşünceleriniz nelerdir? İlanlarda birkaç tane gördüm işimi görür gibi duruyor ne dersiniz.22-23'e 2009-10 model temiz bir tane denk getirebilirsem alınır mı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theja

quote:

Tariflerdeki hb otomatiklerden bir tanede bana lazim. Yarin cobancesme ve rami oto pazarlarina gidicem. Insallah orda karsina cikar iyi bisey. Sahibindene de bakiyorum. Opel corsa otomatik 2004 2005 filan bakiyorum ..

Hocam ne yaptınız gidip bakabildiniz mi?Pazarlarda fiyatlar ne vaziyette malum siteye göre?Bu arada abyram dolayısıyla buralarda değildim,bu vesileyle hepinizin geçmiş bayramını kutlarım

Bakalım fiyatlar ne yönde değişecek bayram öncesine göre. Bu arada civic-city öneren arkadaşım,pek yüksek model birşey aramıyorum,ilginize teşekkür ederim

cobancesme otopazarına gittim. şimdiye kadar otomatik corsa bakıyordum. ama pazara girince 2006 otomatik ford fiesta alıp çıktım, nasip :) darısı başınıza inşallah.

• Hayırlı olsun ne kadara aldınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theja

quote:

cobancesme otopazarına gittim. şimdiye kadar otomatik corsa bakıyordum. ama pazara girince 2006 otomatik ford fiesta alıp çıktım, nasip :) darısı başınıza inşallah.

Hocam hayırlı uğurlu olsun,güle güle güzel günlerde kullanın inşallah

Otopazarındaki fiyatlara malum sitedeki fiyatlar arasında ne kadar fark var bilgilendirebilirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: savascakir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-66000-km-otomatik-2004model-1.2-16-valf-palio-speedgear-endolusu-174007322/detay/
    17500e bırakıyor ıyımıdır fıyatı

2006 model 206'lar bile 21-22 bin civarına alınıyorken 2004 palioya bence 17.500 çok,ederi ne derseniz bana kalsa 15 ancak eder ama piyasadaki yüksek fiyatlar nedeniyle araç sahibinin o parayı istemesi doğal.Eğer diyoesanız ki fiyatlar düşmez o zaman sağlam bir pazarlıkla 16.500'e falan alınabilir,ama yok derseniz ki fiyatlar sonbaharın gelmesiyle inmeye başlar(ki ben öyle olacağını düşünenlerdenim) o zaman o para o arabaya çok gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: qnR

çıtanızı yükseltirseniz vw golf var otomatik :)

Ne kadara satiyosunuz golfu

• Civic hb 97 model otomatik var bende ilgilenirsen pm at

• Konu biraz daha taze kalsın istedim. Hazır satmaya niyetli arkadaşlar da aramıza katılmaya başlamışken konunun üstlerde olmasında fayda var. Ayrıca satmayı düşünen arkadaşlar konu içine fiyat eklerse ya da ilan linki hepimiz için daha kolay olacaktır. :)) Araç satın alan arkadaşlar da aldıkları fiyatı belirtirse tadından yenmez...

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metafor3441

Konu biraz daha taze kalsın istedim. Hazır satmaya niyetli arkadaşlar da aramıza katılmaya başlamışken konunun üstlerde olmasında fayda var. Ayrıca satmayı düşünen arkadaşlar konu içine fiyat eklerse ya da ilan linki hepimiz için daha kolay olacaktır. :)) Araç satın alan arkadaşlar da aldıkları fiyatı belirtirse tadından yenmez...

Saygılar...

Sağolasın hocam mesajın için,konu sahibinin bu ara ilgilenmesi gereken başka mevzuları olduğu için araba işine pek zaman ayıramıyor

Ama dediğiniz gibi satmak isteyen arkadaşlar kriterlere uyan ilanlarını tabiki de burdan paylaşırlarsa memnun oluruz

• bende bakıyorum şöyle temiz bir fiesta
  • theja kullanıcısına yanıt
    naptınız hocam henüz almadınız aracı galiba,
    yeni araç alan biri olarak size şöyle bir tavsiyem olacak, eğer aldığınız araç beklentilerinizi karşılamıyorsa (ki benim karşılamadı) kısa zamanda aracı tekrar elinizden çıkarmak isteyeceksiniz, işte bu yüzden çabuk satabileceğiniz bir araç olması sizin işinizi kolaylaştırır, yoksa öyle zevksiz zevksiz biner durursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

naptınız hocam henüz almadınız aracı galiba,
    yeni araç alan biri olarak size şöyle bir tavsiyem olacak, eğer aldığınız araç beklentilerinizi karşılamıyorsa (ki benim karşılamadı) kısa zamanda aracı tekrar elinizden çıkarmak isteyeceksiniz, işte bu yüzden çabuk satabileceğiniz bir araç olması sizin işinizi kolaylaştırır, yoksa öyle zevksiz zevksiz biner durursunuz

Hocam sizin adınıza üzüldüm,sanırım corsayı elden çıkarmanız çok zor olmaz.Hatırlarsanız konunun en başında daihatsu,suzuki vb. araçları düşünmediğimi özellikle belirtmemim sebeplerinden birisi de buydu zaten.Bazı şahsi mevzular dolayısıyla araç arama işini şu aralar minimize etmiş durumdayım,zaten eylül ayında yaklaşık 3 haftalık bir tatilim olacağından ve araba ihtiyacım olmayacağından sanırım kurban bayramını da arabasız geçireceğim gibi duruyor.Bu arada neden memnun kalmadınız araçtan?

• allahtan türkiyede dört mevsim var. bu aralar en sevdiğim mevsim kış
  • Arkadaşlar sayfanın tamamını okudum ve bende aynı durumdayım bir aydır araştırıyorum rastladığım en iyi sayfa bu oldu. Çok verimli olmuş.

Benimde bütçem 17-25 bin arası. Kesinlikle olmazsa olmazım otomotik vites...Hanım derdi bizde de var. Hem eşim hem ben kullanacağız.

Megane 2 düşündüm ama fiyatlar pahalı... Temizi 25 binin üzerinde... Kışa fiyatlar düşer diyorlar ama beklesek mi? Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanmanas

Arkadaşlar sayfanın tamamını okudum ve bende aynı durumdayım bir aydır araştırıyorum rastladığım en iyi sayfa bu oldu. Çok verimli olmuş.

Benimde bütçem 17-25 bin arası. Kesinlikle olmazsa olmazım otomotik vites...Hanım derdi bizde de var. Hem eşim hem ben kullanacağız.

Megane 2 düşündüm ama fiyatlar pahalı... Temizi 25 binin üzerinde... Kışa fiyatlar düşer diyorlar ama beklesek mi? Ne dersiniz?

Öncelikle aramıza hoş geldiniz diyelim o zaman Ben fiyatların arz-talep dengesinde arzın sabit kalması halinde bile talebin mevsimsel olarak düşmesi gerekeceği düşüncesiyle fiyatların inmesini ümit eden gruptayım, ama aksini iddia eden arkadaş varsa nedenleriyle beraber açıklamalarda bulunursa biz de bilgilenmiş oluruz

Ayrıca megane 2 benim şu anki bütçemin çok üzerinde olduğu için size yardımcı olamayacağım ama inşallah anlayan birileri denk gelir de fikir verirler

• quote:

Orijinalden alıntı: virago60

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2001-model-tam-otomatik-1%2C3-toyota-yaris-175043865/detay

ilgilenirsen harika arabalardır

Hocam ben şahsen 2004 öncesi araba düşünmüyorum,ayrıca bana göre 2001 model bir araç için bu fiyat oldukça yüksek,tabiki de her malın bir alıcısı vardır,aklına yatan arkadaşımız varsa ilanda yazanlara istinaden temiz araç gibi duruyor,dolayısıyla bakabilir

• Hanmanas şöyle bir ilan var ama senin aradığın araç mı bir bak istersen,ayrıca hasar kaydı ne alemde onu bilemiyorum tabi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-otomatik-tertemiz-bakimli-175298116/detay
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.