Şimdi Ara

20 - 2012 FORMULA 1 GRANDE PRÊMIO PETROBRAS DO BRASIL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
1
Favori
8.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o kadar atraksiyon oldu.
    Bir Ferrari taraftarı olarak Vettel'i tebrik ediyorum.
    adam 1 pit de fazladan yaptı.
    yanlış lastik seçimi Vettel'e pahalıya patlayacak dedim ama adam 2 tur içinde bir daha girip intermediate lastik taktı yine de sıra kazandı.
    Ayrıca Vettel bir pit stobunda aşırı zaman kaybetti, lastikler gelmemiş bile pite.. onları bekledi.

bu kadar olumsuzluğa rağmen yarış içinde yükseldi, bizim Ferrari duvar ekibi duvar gibi yarışı izledi.
    Yavrum Massa bile Alonso'dan fazla yırtındı.

Bu şampiyonluğu söke söke aldı Vettel. Haketti bence de.
    bizde bu yöneticiler ve ekip olduğu sürece daha çooook son yarışta kaybederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncore

onun bunun çocuğu safety car normalde 10 tur kalırsın sırf alo şampiyon olsun diye son tur pistten çıktı üstelik bi tur önce resta duvara toslamasına rağmen girsin sana FIA

ne alakası var.
    damalı bayrağı pilot geçsin, zaten artık yarış bitiyor, tur atılmayacak, ortada riskli bir durum kalmıyor.
    pilotun göreceği damalı bayrağa engel olmamak için son 100 mt de çıktı pistten.
    doğru olanı yaptı.
  • Alonso'nun duygusala baglayacak kadar baglandigi bir takim oldu da benim mi haberim yok? Reno, mclaren, ferrari. Adam pro futbolcu gibi nerde para orada alonso. Hicbir takima bagliligi yok. Button, raikkonen ve hamiltonda ayni sekilde... Vetteli redbulldan al oturur aglar ama.

Bence sezonun en iyi raikkonen. Comeback oyle olmaz boyle olur dedi. Lotusta iyi aracti vesselam. Sezonun en kotu takimi tartismasiz mercedes. Koca bir balon!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Schumi yol verdi resmen pfff

Schuminin alonsoya bodoslama dalmadigina sukretsinler. Bknz japonya 2006 :)

schumi motor patlatıp şampiyonluktan olmuştu.

Aynı yıl Alonso motor patlatmadı mı ? Bıktım bu mantıktan ya. Lütfen cevaplayın aynısı alonsonun başına gelmedi mi ?

Bekliyorum.
  • quote:

Sezonun en kotu takimi tartismasiz mercedes. Koca bir balon!

Allah daim eylesin. Allah tekrarını nasip eylesin.
    Önümüzdeki sezonlarda da inşallah....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 25 Kasım 2012; 20:40:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

quote:

quote:

quote:

Aynı yıl Alonso motor patlatmadı mı ? Bıktım bu mantıktan ya. Lütfen cevaplayın aynısı alonsonun başına gelmedi mi ?

Bekliyorum.

Benim demek istedigim suydu schumi alonsonun mu vettelin mi sampiyon olmasini ister. Tabiki vettel. O yuzden vettel arkasindayken zorluk cikarmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

Orijinalden alıntı: ncore

onun bunun çocuğu safety car normalde 10 tur kalırsın sırf alo şampiyon olsun diye son tur pistten çıktı üstelik bi tur önce resta duvara toslamasına rağmen girsin sana FIA

Bu kadar saçma bir yorum olamaz. SC çıktıktan sonra kaç mt gitti araçlar?

onu düşünemedi işte sc kazadan kaç saniye sonra sc will be in this lap yazısını gördünüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

Sezonun en kotu takimi tartismasiz mercedes. Koca bir balon!

Allah daim eylesin. Allah tekrarını nasip eylesin.
    Önümüzdeki sezonlarda da inşallah....

Hocam bize inat seneye domine ederler sezonu gor bak

• Kimi nin yanlış yola girmesi de ayrı bir olay oldu :)

http://www.youtube.com/watch?v=IX0aOnjuNdA
  • yarış sonucu

FORMULA 1 GRANDE PRÊMIO PETROBRAS DO BRASIL 2012
    Provisional Results
    Pos No Driver Team Laps Time/Retired Grid Pts
    1 3 Jenson Button McLaren-Mercedes 71 Winner 2 25
    2 5 Fernando Alonso Ferrari 71 +2.7 secs 7 18
    3 6 Felipe Massa Ferrari 71 +3.6 secs 5 15
    4 2 Mark Webber Red Bull Racing-Renault 71 +4.9 secs 3 12
    5 12 Nico Hulkenberg Force India-Mercedes 71 +5.7 secs 6 10
    6 1 Sebastian Vettel Red Bull Racing-Renault 71 +9.4 secs 4 8
    7 7 Michael Schumacher Mercedes 71 +11.9 secs 13 6
    8 17 Jean-Eric Vergne STR-Ferrari 71 +28.6 secs 17 4
    9 14 Kamui Kobayashi Sauber-Ferrari 71 +31.2 secs 14 2
    10 9 Kimi Räikkönen Lotus-Renault 70 +1 Lap 8 1
    11 21 Vitaly Petrov Caterham-Renault 70 +1 Lap 19
    12 25 Charles Pic Marussia-Cosworth 70 +1 Lap 22
    13 16 Daniel Ricciardo STR-Ferrari 70 +1 Lap 15
    14 20 Heikki Kovalainen Caterham-Renault 70 +1 Lap 20
    15 8 Nico Rosberg Mercedes 70 +1 Lap 9
    16 24 Timo Glock Marussia-Cosworth 70 +1 Lap 21
    17 22 Pedro de la Rosa HRT-Cosworth 69 +2 Laps 24
    18 23 Narain Karthikeyan HRT-Cosworth 69 +2 Laps 23
    19 11 Paul di Resta Force India-Mercedes 68 +3 Laps 10
    Ret 4 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 54 Accident 1
    Ret 10 Romain Grosjean Lotus-Renault 5 Accident 18
    Ret 18 Pastor Maldonado Williams-Renault 1 +70 Laps 16
    Ret 19 Bruno Senna Williams-Renault 0 Accident 11
    Ret 15 Sergio Perez Sauber-Ferrari 0 Accident 12

• Nerden izlenir d smart var bende

•  20 - 2012 FORMULA 1 GRANDE PRÊMIO PETROBRAS DO BRASIL

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bekliyorum.

Benim demek istedigim suydu schumi alonsonun mu vettelin mi sampiyon olmasini ister. Tabiki vettel. O yuzden vettel arkasindayken zorluk cikarmaz.

Tabiki işin doğrusu o. Vettele hiç zorluk çıkaracağını tahmin etmezdim etmemde. Bende vatandaşımın şampiyon olmasını isterim.

Ancak shumi motor patlattı yoksa Alonso şamyipon olamazdı olayından bıktım artık. Sene olmuş 2012 ve 2012 şampiyonu belli olmuş hala aynı muhabbet.

Yarışa gelince Vetteli tebrik etmiyorum. Fena sürmedi belki ama inanılmaz iş yaptığınada inanmıyorum. Yarış bu şekilde 40 gün 40 gece devam etsede gelinecek mevki bellidir. İstersen 100 kere pite gir çık araçlar bukadar yakın ve konvoy olduğu sürece gelinecek yer bellidir ve nekadar girsen çıksanda bu koşullarda aynı noktaya gelirsin. Ortada geçilmeye hazır bi kitle var zaten mevcut bu kitlenin önünü gelirsin kısa zamanda.

Alonso ya gelince takımdaşlarımızda suçlamış galiba. Ama alonso brezilyada ne zaman iyi olmuş ki şimdi iyi olsun. Elinden geleni yaptı gene. Son 4 ayda açık ara 1 kere en hızlı araç olsaydı ferrari, oturup ağlamazlardı şimdi. Geride kalan 3 yıla ve verdiği mücadeleye bakın.

Button içinde yavaş araçla yarış kazandı denmiş ki ben enteresan diyorum.

Vettel i daha önce tebrik ettim artık etmiyorum. Yapacağı bişey yoktur o elinden geldiğince sürecek ama ben yinede tebrik etmiyorum.

Ve son olarak diyorum ki Alonso bukadar puan aldı ekip olarak bi 5 puanda siz koysaydınız diyorum. Domanicalli miydi neydi artık onunda bi çaresine bakılmalı.

Gelecek sene kim şampiyon olacak bilmiyorum ama Alonso için şampiyonluk zor artık. Yaşı ilerledi bırakma zamanına yaklaştı nerdeyse. Bu ferrariden umudum yok artık. Ya bu ekip değişsin yada şimdiye kadar koyduklarından daha öte bişyler yapsın.

• http://youtu.be/tn682B2x4vY?t=4m29s

bi şu spiker'e bakın bide kodumun alman spikerlerine bakın vettel spin atıyo yarışın başında adamın bi tarafına taktığı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavocka -- 25 Kasım 2012; 21:13:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonhell

Kimi nin yanlış yola girmesi de ayrı bir olay oldu :)

hahahahahaha bide gidip geri dönmüş ya o benim komiğime gitti :D:D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bekliyorum.

Ancak shumi motor patlattı yoksa Alonso şamyipon olamazdı olayından bıktım artık. Sene olmuş 2012 ve 2012 şampiyonu belli olmuş hala aynı muhabbet.

yok ben o muhabbeti yapmıyorum. eğer öyle anlaşıldıysa yanlış olmuş. schumi'nin o yarıştan bir acısı (gıcığı) var onu demek istedim.

zaten o muhabbete girersek

97'de jerezi kazansaydı
    98'de spa'daki kaza olmasaydı
    99'da ayağını kırmasaydı
    2006'da motor patlamasaydı

schumi 11 kez şampiyon olurdu

şöyle bir versiyonuda var

senna 94'te vefat etmeseydi o zaman schumi'de 94-95'te şampiyon olabilir miydi?

"olsaydı" etseydilerle zaten f1'de işler yürümez. f1 mekanik spordur ben şansa inanmıyorum. etki-tepki bir şekilde olaylar gelişiyor.

• DXM06

demek istediğm o yani onun sonu yok. onu sen değil arkadaş demiş galiba.

Ben serhan acarı beğendim şahsen. Vettel in spin attığını gördüğümde zaten heyecanlanmıştım bide serhan acar kendinden geçince kalbim yerinden fırlayacak gibiydi. Serhan acar böyle zamanlarda kendinden geçiyor resmen.

Ben bişeyi belirtmemişim oda Kimi faktörü. Lotus belki hızlıydı önlerde oynadı hep ancak istikrarı öğrenmiş bir ve Hamiltonun, button nın webber in massanın önünde 3. lüğü almış rai yi ekstra ekstra tebrik ediyorum.

Ayrıca bugün yarışı renklendirmesinden ötürüde teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi os_lnx -- 25 Kasım 2012; 21:29:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonhell

Kimi nin yanlış yola girmesi de ayrı bir olay oldu :)

Lan nereye çıktı bu yol der gibi şaştı kaldı

• Şunu söyleyebilirim ki Alonso son 5 yarışa kadar ki performansıyla şampiyonluğu haketmişti.Fakat nolduysa hele son 3 yarışta film koptu onun adına.Yarıştan sonra Alonson demiş biz Brezilya'da şampiyonluğu kaybetmedik diye evet yarışa başlarken durum onu gösteriyordu ama herşey onun lehine gelişti bu yarışta fakat o şansının yaver gittiği gibi aynı paralelde kötüydü bugün.Ben demiyorum ama burdaki arkadaşların dediği üzere yağmur adamlıgına yakışmayacak hatalar yaptı,hiç performans gösteremedi Massa yarışta perde vazifesi gördüğü halde fayda etmedi.
    Kim ne derse desin Vettel haketti bu şampiyonluğu Alonso kazansaydı onun için de aynısını diyecektim ama kazanan 1 kişi..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.