Şimdi Ara

20-25 000 arası araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de yeni başlıkla kirlilik yaratmak yerine burdan danışmış olayım....

1- Dizel
    2- HB 3- Çocuk yok
    4- Hangi şehirde kullanacaksınız: İstanbul
    5- B sınıfı
    6- Olmaz diyeceğiniz marka: Fiat, Dacia, Citroen

İlk arabam olacak, kullanmayı yeni öğreniyorum. Kısmetse 1 sene içinde satmayı düşünüyorum. Yine de iç-dış tasarım ve içinin temizliği önemli. Arabayı sürtme-vurma olasılığım yüksek olduğundan boyalı ya da değişen olmasında sakınca yok, hatta buna uygun olarak düşük fiyatta alabilirsim daha makbul :)

Şu an Corsa ve 207 bakıyorum. Başka öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatunpisi

Ben de yeni başlıkla kirlilik yaratmak yerine burdan danışmış olayım....

1- Dizel
    2- HB 3- Çocuk yok
    4- Hangi şehirde kullanacaksınız: İstanbul
    5- B sınıfı
    6- Olmaz diyeceğiniz marka: Fiat, Dacia, Citroen

İlk arabam olacak, kullanmayı yeni öğreniyorum. Kısmetse 1 sene içinde satmayı düşünüyorum. Yine de iç-dış tasarım ve içinin temizliği önemli. Arabayı sürtme-vurma olasılığım yüksek olduğundan boyalı ya da değişen olmasında sakınca yok, hatta buna uygun olarak düşük fiyatta alabilirsim daha makbul :)

Şu an Corsa ve 207 bakıyorum. Başka öneriniz var mı?

Clio da düşünebilirsiniz...
  • Aynı dertden bende müzdaribim ..
    21,000 tl bütçem var fakat bi 1,6 Enjoy twinport bulamadım . yaz gelince böyle oluyo fiyatlar yükseliyoda yükseliyo . e satabiliyolarmı HAYIR . niye yükseltiyolar o zaman .Cevap sürü psikolojisi .. Honda civic 1. tercihimdi 2005 model falan 2 ay evvel 20-22 arası iken simdi 24 lerde geziyor.Clio yada Citroen uygun ve az yakıyolar fakat motorlarının ömrü ve sağlamlığı düşünüldüğünde opel yada hondanın en az 3 gömlek arkasında kalıyorlar maalesef.Fiat da keza aynı fransız ve italyan araçlarından uzak durmanı tavsiye ederim. güzel bir Toyota corolla 2004 üzeri - Honda civic 2005 ve üstü- opel astra 1.6 twinport 2006 ve üzeri bu 3ünden biri ilk tercihin olsun derim
  • İllaki ikisinden biri diyorsan kesinlikle yaris derim . Fakat bu araçlar son tercihlerinin arasında olması gerekir diye düşünüyorum ben . ikiside kullanıcyı tam olarak tatmin eden ve ikinci el piyasası yüksek olan araç değildirler. yakın zamanda sıkılabilme ihtimalinizide düşünür derim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherlockholmes_1980

Merhaba ,

2008 Model Opel Astra Twinport'ların LPG uyumu hakkında ne söyleyebilirsiniz?

Bu araçlar için ne söyleyebilirsiniz.

1.4 motor.

90 beygir.

2 hava yastığı
    ABS
    2 cam otomatik

Opel alıcaksan 1.6 dan şaşma derim . Lpg uyumuna gelince sıralı sistem lpg takılacaksa 1,000 tl lik markalar sıkıntı cıkaracaktır. Bu tür sistemlerdeki kaliteli bir lpg nin montajı minimum 1500 tl dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coco-Jambo

quote:

Orijinalden alıntı: sherlockholmes_1980

Merhaba ,

2008 Model Opel Astra Twinport'ların LPG uyumu hakkında ne söyleyebilirsiniz?

Bu araçlar için ne söyleyebilirsiniz.

1.4 motor.

90 beygir.

2 hava yastığı
    ABS
    2 cam otomatik

Opel alıcaksan 1.6 dan şaşma derim . Lpg uyumuna gelince sıralı sistem lpg takılacaksa 1,000 tl lik markalar sıkıntı cıkaracaktır. Bu tür sistemlerdeki kaliteli bir lpg nin montajı minimum 1500 tl dir.

Öneri için teşekkürler.

Araştırmaya devam.
  • 2005 model 1.6 model yarı otomatik opel astra aracımıza taktırmış landrirenze marka lpg tam uyum sağlamış fakat 50,000 km sonra siboplar erimiştir bilginize. markası çok önemli değil fakar bu araçların lpg de bu sıkıntıyı yapacağını bilmenizi tavsiye ederim.
    1.3 dizel seçeneğinin ise kalkışı ağır kalıyor malum kasa biraz ağır basıyor.
    benzinli binebilirsenizki şu aralar sanırım ortalama 35-40 kuruş arası yakar ideal araçtır. ama lpg taktırayım diyosanız hatırlatayım ortalama 50,000 km de bir 1200 tl ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.