Şimdi Ara

20-25 kişiye ders anlatılabilecek mekan bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biraz yardım biraz pratik amaçlı Türkiye'de yaşayan ya da uzun süreli kalmayı planlayan yabancılara ücretsiz olarak Türkçe öğretiyorum. Ama sınıfım her derste büyüdü ve bu sayılara ulaştı. Artık yeni öğrenci kabul etmesem de tek başıma idare edemeyeceğim ve kafe köşelerinde ders yapamayacağım bir bir durum oluştu.

Eğer grup çalışmasına uygun hatta tahtası olan bildiğiniz bir yer varsa, toplantı yapılabilen yerler olur, kütüphane, eğitimle ilgili vakıflar vb. iletişim kurmam için iletebilirseniz sevinirim. Ekstra para istemeyecek bir yer olursa iyi olur :)

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: inishmore

Selam,

Biraz yardım biraz pratik amaçlı Türkiye'de yaşayan ya da uzun süreli kalmayı planlayan yabancılara ücretsiz olarak Türkçe öğretiyorum. Ama sınıfım her derste büyüdü ve bu sayılara ulaştı. Artık yeni öğrenci kabul etmesem de tek başıma idare edemeyeceğim ve kafe köşelerinde ders yapamayacağım bir bir durum oluştu.

Eğer grup çalışmasına uygun hatta tahtası olan bildiğiniz bir yer varsa, toplantı yapılabilen yerler olur, kütüphane, eğitimle ilgili vakıflar vb. iletişim kurmam için iletebilirseniz sevinirim. Ekstra para istemeyecek bir yer olursa iyi olur :)

Teşekkürler

Şehir farketmiyor mu? (Yazmamışsınız da.)
  • Çoğu kişinin tahmin edebileceği üzere İstanbul'du ama haklısınız belirtmek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.