Şimdi Ara

20-30 Bin aralığında temiz araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BENDE 2006 corolla hb var, dizel 190 bin km. araç kazasız boyasız manuel vites. Eşim otomatik kullanmak istiyor, ben de içine bir türlü sığamadım. acil değil ama satmayı düşünüyorum. mayıs-haziran gibi kesin satacağım. öncesi işime gelmese de ihtiyacı olan biri varsa belki düşünürüm
  • 110.000kmyi geçmemiş değişensiz manuel vites corsa c 1.3cdti (enjoy-cosmo-silverline) bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolyordam35

110.000kmyi geçmemiş değişensiz manuel vites corsa c 1.3cdti (enjoy-cosmo-silverline) bakabilirsiniz.

Her yere linkini koymussun ilan benim degil diyerek koysana burayada sadece marka model verip birakma

• quote:

Orijinalden alıntı: işteopalyaçobenim

quote:

Orijinalden alıntı: yolyordam35

110.000kmyi geçmemiş değişensiz manuel vites corsa c 1.3cdti (enjoy-cosmo-silverline) bakabilirsiniz.

Her yere linkini koymussun ilan benim degil diyerek koysana burayada sadece marka model verip birakma

Hocam arkadas 35.000im var deseydi bravo 40.000im var deseydi astra koyabilirdim. ama 25.000 dolaylarinda oneri istedigi icin bunu soyledim.

• Ford fiesta 1.4tdci collection aracim var düşünürseniz PM atin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 234313467 sahibinden ilan no şu. Kendi aracım. .. Yorum yazma gereği duydum yazıları okudum kardeşim 20-30 arasına alabileceğin araç sınırlı temiz bulman çok zor Bi durum. Adam 240 bine gelmiş 2 görsel modifiye yapmış ederi 27-28 olan araca 35 istiyor. :)) Fiyatlar yüksek ama bundan 3 ay önce düşeceğini düşünen arkadaşlar patladı :))sınırlar a zam gelsin bu ay bak 2. El ne oluyor. Adamlar doğan şahin vs vs 94-95 model araca 15 hatta dün 18500 gördüm. İsterken modelli temiz aracı kimse ucuza vermez. Bu fiyatlar anca punto linea symbol 207 Başlangıç versiyonu bulursun önemli olan temizi. Dün İzmir sütçüler yolunda clio gördüm dıştan mükemmel araba düz gidiyor araç çapraz duruyor bol şans.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.