Bildirim
20-50 Tl arası mouse önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam o fiyata en iyi sgm x7 alınabilir -
Yan tuslari olmasina gerek yok hocam sadece lol oynucam belki 70 e cikabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durmu -- 16 Eylül 2016; 10:03:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum en iyi mouse a4 un 10 tl lik toplu siyah mouseidir 7-8 yil kullanfim tik etmedi. Simfide 4 yilfir a4 x7 kullaniyorum fakat mosueye o kadar para verme hepsi ayni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.logitech.com/tr-tr/product/mouse-m100 bunu sipariş ediyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: selo.ekto
Dostum en iyi mouse a4 un 10 tl lik toplu siyah mouseidir 7-8 yil kullanfim tik etmedi. Simfide 4 yilfir a4 x7 kullaniyorum fakat mosueye o kadar para verme hepsi ayni
altında top olmayan versiyonları iyidir =)
bende 5 yılda bir bozulmadığı halde çöpe atıyorum hiçbir sorunu yok...
logitech alıp tokatlanmaktansa 10 liralık a4 tech mouse hepsinden iyidir...
2.5 liraya tam 6 tane aldım kipa kampanya yapmıştı ama ps2 girişli. kullanamadım çünkü fazlaydı bir dostuma hediye ettim 4-5 tanesini :D
a4 techten şaşmayın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrullah_ank_06 -- 16 Eylül 2016; 21:58:07 > -
Yani tercih meselesi -
quote:
Orijinalden alıntı: emrullah_ank_06
quote:
2.5 liraya tam 6 tane aldım kipa kampanya yapmıştı ama ps2 girişli. kullanamadım çünkü fazlaydı bir dostuma hediye ettim 4-5 tanesini :D
a4 techten şaşmayın...
Top dediysek ustundeki top donebilen mause3 olan. Altindaki toplar 10 -15 yil onceden kalma ekiden cikarip silerdik devamli agir biseydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: emrullah_ank_06
quote:
a4 techten şaşmayın...
Top dediysek ustundeki top donebilen mause3 olan. Altindaki toplar 10 -15 yil onceden kalma ekiden cikarip silerdik devamli agir biseydi
aynen kardeşim. :D
eski toplu mouseler çok kötüydü :D
üstte sayfa çevirme topu olmayan mouse yok artık :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrullah_ank_06 -- 16 Eylül 2016; 23:17:12 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X