Şimdi Ara

20-50 Tl arası mouse önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar ele oturur kablolu rahat bir mouse tavsiye edermisiniz biraz uzun olursa da iyi olur.

• hocam o fiyata en iyi sgm x7 alınabilir
  • Yan tuslari olmasina gerek yok hocam sadece lol oynucam belki 70 e cikabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durmu -- 16 Eylül 2016; 10:03:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum en iyi mouse a4 un 10 tl lik toplu siyah mouseidir 7-8 yil kullanfim tik etmedi. Simfide 4 yilfir a4 x7 kullaniyorum fakat mosueye o kadar para verme hepsi ayni

• quote:

Orijinalden alıntı: selo.ekto

Dostum en iyi mouse a4 un 10 tl lik toplu siyah mouseidir 7-8 yil kullanfim tik etmedi. Simfide 4 yilfir a4 x7 kullaniyorum fakat mosueye o kadar para verme hepsi ayni

altında top olmayan versiyonları iyidir =)
    bende 5 yılda bir bozulmadığı halde çöpe atıyorum hiçbir sorunu yok...
    logitech alıp tokatlanmaktansa 10 liralık a4 tech mouse hepsinden iyidir...

2.5 liraya tam 6 tane aldım kipa kampanya yapmıştı ama ps2 girişli. kullanamadım çünkü fazlaydı bir dostuma hediye ettim 4-5 tanesini :D

a4 techten şaşmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrullah_ank_06 -- 16 Eylül 2016; 21:58:07 >
  • Yani tercih meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullah_ank_06

quote:

Dostum en iyi mouse a4 un 10 tl lik toplu siyah mouseidir 7-8 yil kullanfim tik etmedi. Simfide 4 yilfir a4 x7 kullaniyorum fakat mosueye o kadar para verme hepsi ayni

2.5 liraya tam 6 tane aldım kipa kampanya yapmıştı ama ps2 girişli. kullanamadım çünkü fazlaydı bir dostuma hediye ettim 4-5 tanesini :D

a4 techten şaşmayın...

Top dediysek ustundeki top donebilen mause3 olan. Altindaki toplar 10 -15 yil onceden kalma ekiden cikarip silerdik devamli agir biseydi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrullah_ank_06

quote:

a4 techten şaşmayın...

Top dediysek ustundeki top donebilen mause3 olan. Altindaki toplar 10 -15 yil onceden kalma ekiden cikarip silerdik devamli agir biseydi

aynen kardeşim. :D
    eski toplu mouseler çok kötüydü :D
    üstte sayfa çevirme topu olmayan mouse yok artık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrullah_ank_06 -- 16 Eylül 2016; 23:17:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.