Şimdi Ara

20 aydir Ingiltere’de yasiyorum sorularinizi alabilirim. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
9
Favori
11.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya da şöyle sorayım.. Siz nasıl gittiniz?
  • Duyduğumuz kadarıyla londra'da polis silahlanmış. Ya da bir kısmı silahasızdır belki. Peki bu durum londra'da olası bir zombi istilasında olumsuz etkiler doğurmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teleny77 T kullanıcısına yanıt
    orada bir tanıdığım var o halledecek iş konusunu ve kursu zaten o olmasa kendi başıma altından kalkamayacağım bir yük olurdu mesele.
  • Merhaba hocam

İngiltere rüyalarımı süsleyen bir ülke Amerika dan sonra gidip görmek yaşamak istediğim yer.

Not üniversite öğrencisi değilim açıktan okuyorum lise bilgisayar mezunuyum satış danışmanı olarak çalışıyorum belki lazım olur diye yazdım oraya gelince baştan başlancak sanırım hiç bir şeyin önemi yok

Nasıl gittiniz? Mesleğiniz nedir?

Ben dil okuluna para biriktirip oraya gelip çalışmak istiyorum mümkünse kalmak istiyorum bir yolu var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 13 Mart 2018; 20:37:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyue

orada bir tanıdığım var o halledecek iş konusunu ve kursu zaten o olmasa kendi başıma altından kalkamayacağım bir yük olurdu mesele.

Oyle bir imkanin varsa kesinlikle degerlendir hocam onlari bastan soylemedin ama :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Merhaba hocam

İngiltere rüyalarımı süsleyen bir ülke Amerika dan sonra gidip görmek yaşamak istediğim yer.

Not üniversite öğrencisi değilim açıktan okuyorum lise bilgisayar mezunuyum satış danışmanı olarak çalışıyorum belki lazım olur diye yazdım oraya gelince baştan başlancak sanırım hiç bir şeyin önemi yok

Nasıl gittiniz? Mesleğiniz nedir?

Ben dil okuluna para biriktirip oraya gelip çalışmak istiyorum mümkünse kalmak istiyorum bir yolu var mıdır?

Merhaba hocam

Hepsini soyledim ama bir daha soyleyim.

Dil okuluyla geldim bir arkadadimla ortak bufe isletiyoruz. Vize konusunda danismanliklar daha net bilgi verir ben yanlis yonlendirmeyim. Tabii ki dedikleriniz mumkun ama Ingiltere’den calisma vizesi almak mucize gibi bir olay bir sure kacak calisip daha sonra Ankara anlasmasi adi altinda kendi isinizi kurabilirsiniz hocam. Bunun icin bir cok site mevcut oralardan inceleyebilirsiniz ama ciyetiniz ciddi ise cok daha saglikli olmasi acisindan bir danismanlik firmasi ile gorusmenizi tavsiye ederim.

• Orda okumak için dil okulu zorunlu mu zorunluysa en az ne kadar süre durabiliriz dil okulunda çünkü hemen üniye başlamak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLForCE3434

Orda okumak için dil okulu zorunlu mu zorunluysa en az ne kadar süre durabiliriz dil okulunda çünkü hemen üniye başlamak istiyorum

Dil okuluna gitme zorunlulugu yok hocam Ielts veya toefl sinavindan belirli bir skor alman gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: teleny77

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLForCE3434

Orda okumak için dil okulu zorunlu mu zorunluysa en az ne kadar süre durabiliriz dil okulunda çünkü hemen üniye başlamak istiyorum

Dil okuluna gitme zorunlulugu yok hocam Ielts veya toefl sinavindan belirli bir skor alman gerekiyor.

Peki anlayabilir miyim evde ingilizceye çalışsam oraya gidince derslerde falan sıkıntı yaşamam dimi ingilizcem gayet iyidir benim kelimeler falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeLLForCE3434 H kullanıcısına yanıt
    Anlayamazsin ama sen yine de istersen dene hocam :)

• Orayı mülteciler araplar falan istila etti diyolar doğru mu?

• ,yaklaşık son 10 yıldır özellikle Liverpool, Manchester taraflarında ciddi suç artışı var. Daha 8-9 yaşında çocuklar bile yolda grup halinde ellerinde bıçaklarla gelip sizden haraç isteyebiliyor. Hava karardıktan sonra sokağa çıkılamaz oldu. Zenci gruplar ayrı bir mesele zaten. Hiç biri yetmiyormuş gibi Türk ve Kürt mafyaları da türedi. Sizin oralarda durumlar nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaLpazan

Orayı mülteciler araplar falan istila etti diyolar doğru mu?

Araplar paralari oldugu icin dunyanin her yerinde varlar hocam multeci olayi ise yalan

• quote:

Orijinalden alıntı: macsimust

,yaklaşık son 10 yıldır özellikle Liverpool, Manchester taraflarında ciddi suç artışı var. Daha 8-9 yaşında çocuklar bile yolda grup halinde ellerinde bıçaklarla gelip sizden haraç isteyebiliyor. Hava karardıktan sonra sokağa çıkılamaz oldu. Zenci gruplar ayrı bir mesele zaten. Hiç biri yetmiyormuş gibi Türk ve Kürt mafyaları da türedi. Sizin oralarda durumlar nasıl?

Liverpool Manchester taraflarina hic gitmedim hocam ama bunlari ilk defa duyuyorum. Gerci olsaydi oyle birsey haberim olurdu sanirim bana biraz gercek disi geldi acikcasi :)

• teleny77 T kullanıcısına yanıt
    Babam yaşadığımız bazı olaylardan dolayı Ptsd oldu. Siz yalan mı söylüyorum sandınız?
  • Büfenizin resmini atabilir misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1kg çaykur fiyatı ne kadar? Mümkünse fotoğraflı bir şekilde koyabilir misin buraya?

• Ekmek 5 lira değil mi orada alabiliyormusunuz bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: macsimust

Babam yaşadığımız bazı olaylardan dolayı Ptsd oldu. Siz yalan mı söylüyorum sandınız?

Estf hocam ben sadece boyle birsey ne gordum ne duydum. ( yasanmayacak seviyede, 8-9 yasinda cocuklar bicakla geziyor filan ). Sizin basiniza farkli olaylar gelmis olabilir onu bilemem. Gecmis olsun bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

1kg çaykur fiyatı ne kadar? Mümkünse fotoğraflı bir şekilde koyabilir misin buraya?

Burada hic caykur gormedim fakat internette bunu buldum hocam.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.