Şimdi Ara

20 bin saat videoya dayanan SanDisk High Endurance microSD kart serisi bu ay satışta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SanDisk’in güncellenen dayanıklı High Endurance serisi microSD kartları 11 dolardan başlayan fiyatlarıyla ön siparişe açıldı, 26 Nisan’da ise satışa sunulacak.
    32GB, 64GB, 128GB ve 256GB olmak üzere dört kapasitede sunulan kartlar sürekli olarak yazma işlemi gerçekleştiren cihazlar için tasarlandı. Bu cihazlara en olası örnekler araç ya da güvenlik kameraları olabilir. 
    Yeni High Endurance kartları Class 10, U3 ve v30 sınıflandırmalarına giriyor ve bunlarla birlikte 4K UHD kayıt imkanı sağlıyor. Kartlar önceki sürümün iki katı olan 20 bin saat videoya dayanıyor ve içeriğin güvende olduğundan emin oluyorsunuz. Daha önce kapasite olarak 64GB’ta kalan kart serisi, şimdiki 256GB’a kadar seçenekleriyle kameralar için çok daha uygun bir depolama haline geldi.
    Kartlar diğer ürünlerde de olduğu gibi sıcaklık, su, şok ve X ışınlarından etkilenmiyor. Kartları şimdilik Amazon.com üzerinde bulabilirsiniz. 26 Nisan’da satışa çıktıktan sonra muhtemelen Türkiye siteleri de ürüne sahip olacaktır.

• Bu güne kadar kullanıpta bozduğum sd kartım olmadı dahası o kadar uzun ömürlü kullandığım kart olmadı bu kartlar video bazlı çok fazla çekimler için kullanılır daha çok. Normal gündelik kullanan insanlara hitap edebilmesi için fiyatının uygun olması lazım dicem ama dolar bu seviyede iken zor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kartın üzerindeki microSD XC yazısı telefondan bakınca Çince gibi görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bu kadar veri yazan adam kullanım ömründen daha çok hızlı okuma yazmaya bakar.

• 20 bin saat video, MicroSD karta saldırmış. O da ona dayanmış.
    Başlıktan onu anladım çünkü...

• Güvenlik kamerası gibi bir cihazda 2 yıl 3 ay gibi bir süre dayanabiliyor demekki. Garantisi biter bitmez kartın işi bitebilir anlaşılan.

• OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Doğru anlamışsınız efendim. :)

• seri 128gb tan başlasaydı 11 $ verirdim :)

• bu arada old avi formatında video eklesinler !
    sd-kartın anası ağlar işte o zaman !

• dvr kayıt cihazı olayı küçük işletmeler ve ev kullanıcıları için yavaş yavaş bitiyor. bu tazr çözümler işe yarar. buluta kaydeden kameralarda var ama onlar biraz veri trafiği yatarabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cbabuccuoglu

Doğru anlamışsınız efendim. :)
    20 bin saat video kaydına dayanabilen........
  • CoreXXX kullanıcısına yanıt
    Daha fazla maliyetli o yüzden tercih edilmiyor.

• Yeni slogan.

• Fiyat ne olrki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.