Şimdi Ara

20 Bin TL İle alınabilecek en mantıklı oyuncu laptopu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi 20.000 TL bütçem var tabi azıcıkta olsa yukarı çıkabilirim oyunlarda alabileceğim en yüksek fps i almak istiyorum laptop önerileriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selooli -- 4 Ağustos 2023; 20:41:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle bir diz üstü; Doların 27 tl olduğu bir devirde malesef olamaz.

• Ben Aşırı yüksek fps versin demiyorumki 20.000 tl ye olabildiğince yüksek fps almak istiyorum internetten birkaç tane laptopu gözüme kestirdim ama yanlış bir tane almak istemiyorum ben pek anlamam bu işlerden o yüzden sordum.

• Selooli S kullanıcısına yanıt

• Selooli S kullanıcısına yanıt

Anlıyorum. Bu arkadasın verdıklerı oyuncu dizüstü ise; bende sarı çizmeli mehmet ağayım.

• SaLVaToRe_V kullanıcısına yanıt

Oyuncu laptopu tabiri pazarlama taktiği. Hepsi sonuçta laptop bir şekilde işini görüyor. Daha yüksek performans daha yüksek fatura demek. Bu paraya da ancak bu kadar.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Öyle ne bir dünya ne bir ülke; ne de Ülkemiz var.

Pazarlama taktiğidir evet haklısınız.

Ama yok ben oyunlarda en yüksek fps isterim derse. ben ona sen orda dur derim.

Benım gozumde oyuncu dız üstu ya monster tulpar yada msı oda min su an 40 bın tl.

Öyle 20k bırım tr parasına malesef yok ve olamaz...

Alın size oyun bilgisayarları

Oyun Bilgisayarı ve En İyi Gaming Laptop Modelleri | Monster (monsternotebook.com.tr)

hani o yuksek fps vadeden dizüstleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 5 Ağustos 2023; 22:31:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Monster'ı beğenmeyenler, istemem diyenler de var. Online alışveriş sitelerinde gaming laptop başlığı altında yazılıp, satışa sunulduğuna dikkat etmişsindir herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 5 Ağustos 2023; 22:28:46 >

Siz de çok yüksekten gidiyorsunuz, bütçesi düşük olanlar oyun oynamasın mı? Maksat öyle ya da böyle oyun oynamak değil mi? Etiketlere takılmamak lazım.

yok ben 41 bin tl lığıde ornek verdım yukarda bakarsanız.

ama konuyu acan kısı ben oyunlarda yuksek fps istiyorum yazar ise bende bunları yazarım malesef.

ne kadar et o kadar gercek ekmeksız kofte misali. Bilmem anlatabiliyormuyum. Ama fiyatlar ve istekler belli ise; alınca sukutuhayale ugramak var ise işin ucunda. Ben gene konuşurum her zaman ki gibi.

Yüksek fps derken bütçemle alabileceğim en iyi alternetif nedir? demek istedi bence. Sana katılıyorum, sıkıntısız oyun için 50 bin bile artık min. değer.

Sanırım öyle demek istedi; ya ben yanlış anladım yada kendisi tam olarak aktaramı.

Aynı görüşteyiz sevindim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 5 Ağustos 2023; 22:47:23 >
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de notebook almak istiyorum da. Normalde öyle çok oyun oynayan biri değilim ama sanırım bu oyuncu bilgisayarı dedimlerinin performansı daha iyi oluyor o nedenle ben de onlara bakıyorum. Sizce mantıklı mı. Evde masaüstünde duracak, günlük işlerde yazı yazma, film izleme, derse girme, arada belki oyun oynama vs kullanacam.
    Önereceğiniz bişey varmı. 20bin altı yine fiyat

• Merhaba 2. el laptop var Asus rog laptop rtx 3070-ryzen9 5900hx 17.3 inç 165hz ekran 1 tb ssd 32gb ram Kutuludur(Garanti bitmiştir) Lakin fiyatı 20k değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_60 -- 5 Ağustos 2023; 23:43:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.