Şimdi Ara

20 ekim motor ehliyet sınavı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana çalışacak bir site adres önerirmisiniz kaç puan alırsak geçeriz 3 şeyden sınava giricekmişiz işten vakit bulup çalışamıyorum kaldı 20 gün biraz göz atayım bari motorum var ehliyet yok birde eğer kazanırsam ki inşallah. Ehliyeti ne zaman alabilirim ? Aralığa kalmaz heralde?

• bayramdan sonraya sarkar..
  • Kasım sonu gibi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAS

Kasım sonu gibi mi?

aynen hocam bayramdan sonra alırsın ehliyetini. direksiyon eğitmeniyim bende.. sertifikam var..
  • Google a olcay sürücü kursu sınav soruları yaz ve çıkana tıkla orada testi çözüyorsun sana doğrularını, yanlışlarını gösterip puanını söylüyor. Tek yapman gereken sağlık ve trafikten 6 test çözüp yanlışlarını öğrenmen ve 6 testten de tam yapman sonra youtube dan 1 saatlik motor dersi videosunu izleyip yine aynı şekilde 6 test de motor testi çözmen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Google a olcay sürücü kursu sınav soruları yaz ve çıkana tıkla orada testi çözüyorsun sana doğrularını, yanlışlarını gösterip puanını söylüyor. Tek yapman gereken sağlık ve trafikten 6 test çözüp yanlışlarını öğrenmen ve 6 testten de tam yapman sonra youtube dan 1 saatlik motor dersi videosunu izleyip yine aynı şekilde 6 test de motor testi çözmen..

Eyvallah. Bakayım bi'.
  • Ben 2 günde halletmiştim sadece sınava son iki gün kala dediğim gibi yaptım. 77, 96 ve 88 aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    geçen ay açıldı
    27 yaş ehliyet yok
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne desem ki güzele benziyor nisandakini çözdüm 40 soru 23 doğru 17 yanlış Kaç soru olarak çıkıyor her birinden 40 mı toplam 40 mı?
  • Sorular her yıl %70 aynı oluyor. Geçen senelerin testlerini çöz, onlardan iyi puan alıyorsan bu senekinden de alırsın.
  • Motosiklet ehliyeti içinde aynı tip sorularmı cıkıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE10 -- 1 Ekim 2012; 10:25:48 >
  • Sınavdan önceki gün son 5 seneyi çöz yeterli oluyor.
  • Geçtim beyler bu arada bu hafta içinde bastırıyorum ehliyeti hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAS

Geçtim beyler bu arada bu hafta içinde bastırıyorum ehliyeti hayırlısı

Hangi sınıf kardeş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.