etkinlik için notebook ta müzik çalması için bir ses sistemi lazım. bikaç elektronik firmasına gittim. 2+1 daha randımanlı olacağı konusunda uyarılar aldım. 20-25 civarı topluluklara hitap edecek . çocuklar oyun oynicaklar falan . kreş için . benim aklımdada bikaç model var sizlere danışmak istedim . kapalı ortamda kullanacağız. 30 m2 falan en fazla
jwin watt olarak yüksek olması sebebiyle düşündüm . kalabalıkta anca sesini duyurur diye. ama yorumlar 1 yıl kullanabilirsin bozulur diyolar. logıtech kalitesini herkes biliyo ama işimi görürmü bilemiyorum. fiyat aralığıda 150 TL civarı .
150 TL'ye 25 Tane Haylazın Sesini Bastırabilmek
quote:
Orijinalden alıntı: Atarlı Cat
150 TL'ye 25 Tane Haylazın Sesini Bastırabilmek
fiyata göre önemli bi görev üstlenmesini bekliyorum sanırım . sizin önerilerinizide bekliyorum . farklı bişeyde sunabilirsiniz. mesela kolonlarım var ama anfi uyduramadığımdan yatıyolar. kullanamadım .sony mhc müzik setim var . orta seslerde tatmin ediyor ama sesi fazla açtığımda ses çıkışlarını yaktım. pendikte 300 tl ye tamir adı altında tokatlandım .
limiti yükselsek 2. el logitech z623 uyarmı acaba.
quote:
Orijinalden alıntı: darpgen
limiti yükselsek 2. el logitech z623 uyarmı acaba.
Z623 ALIRSAN KESİNLİKLE PİŞMAN OLMAZSIN FAKAT YARIM SESDEN SONRA BOZAR..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme