Şimdi Ara

20' LCD - Philips 200W6CS Brilliance :.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DELL İ İNCELEME FIRSATI BULMUŞTUM HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN İYİ LCD MONİTÖRDÜ
  • Hiç de kafanı vurma çok iyi yaptın.Ülke koşulları bunu gerektiriyordu.Aldın güle güle kullan.Ve unutma Her şeyden Önce Widescreen lcd ye sahipsin ne dersen veya ne derse desinler.

Bugün 19" alıp 1280*1024 12 ms ye 900,1000 ytl vermektense 20" wd 16ms 1680*1050 olsun yeter de artar.Oyunda oynarsın,Paşa paşa filmede işlersin.

En azından kare imajından kurtuldun daha başka ne diyeyim...
  • Memnunum zaten bi problem yok. Sadece çok para verdik seneye kim bilir yarıya mı düşer..
  • Merak etme seneye meneye düşmez çünkü Apple CD estorede 1800 dü 2000 e az kaldı...

Bu arada sen nerede inceledin buradamı yurtdışındamı eğer varsa parasını verek bakak yaw...
  • Güle güle kullan...
    Bende çok heves ettim ama malum öğrenci bütçesi 107T ye anca yetti
  • quote:

Orijinalinden alıntı: khn

Merak etme seneye meneye düşmez çünkü Apple CD estorede 1800 dü 2000 e az kaldı...

Bu arada sen nerede inceledin buradamı yurtdışındamı eğer varsa parasını verek bakak yaw...

Ya geceyarısı oldu ondan mıdır nedir anlamadım ben inceleme olayını...

quote:

Güle güle kullan...
    Bende çok heves ettim ama malum öğrenci bütçesi 107T ye anca yetti

Vallahi doğru diyorsun arkadaş ben de zar zor biriktirdim parayı, aldım monitörü ama içim de sızlamıyor değil. Pişman değilim ama çok para. Keşke bizde para bol olsa da herkese hediye edebilsek birer tane. Sonuçta dediğin gibi öğrenci bütçesi inşallah iş güç sahibi olunca herkes her isteğine kavuşur, memleketin öğrencisi boşa okumuş olmaz.

• http://www.eizo.com/products/lcd/S2110W/index.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khn -- 18 Ağustos 2005, 0:30:41 >

• quote:

Orijinalinden alıntı: khn

http://www.eizo.com/products/lcd/S2110W/index.asp

Bu linkteki de güzel ama şu an hangi monitörü almak istersin deseler Nec 2180UX ya da Apple 23" lcd derim.. Bir de IBM T221 var o ayrı hikaye..

• bRÜSSSSSST!!!!. Ne yapacan E iyide biz NASADA ÇALIŞMIYOZKİ????

Valla hocam işin gırgırı.Zaten Türkiye yenildi gitti 1 milyar küsür.Üstüne cafe sorunu onun üstüne lisans onun üstüne LCD ölü pixel onun üzerine HEPSİBURADA.COM'un aynı gidişi.Yeter yaw ,BENDE İNSANIM.Ah bir format atsam .
  • Dostum tek kelimeyle AMAZING... Güle güle kullan.
  • Ben de aynı monitörden almış bulunmaktayım ve gayet memnunum 2. kullanıcı görüşü olarak kayda girilsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.