negüzel sana anlatan varmış , benim ilk çarımın 20 lvl halini görsen 1 hafta gülerdin..
doğru bizim zamanımızda anlatan yoktu hybird karşık gittik ama bişi diyim anlatanın yanında dinleyeninde bi önemi var geçende çouğun biri yeni başlamış sroya msn den anlattım ona olayı
sakın dedim şu skiller harici skill açmıcaksın sadece bunlara up bascaksın diye
ertesi gün geldi aga sp bitti dedi
nasıl dedim pacheondada up vardı onada bastım dedi (kendisi glavierdi) sonra diğerlerindede uıp vardı onlarıda tıkladım dedi.
tmm dedim yeni çar aç okçu olcam dedi tmm dedim herşeyini anlattım okçunun
sonra kastı kastı 32 yaptı sonra dedi ben bu okçuyu bırakıyom diye neden dedim colduda açtım firenin yanında dedi.
sonra benden wizard gördü herkese tek atıyodum dedi ben wizard olcam
açbı bişiler 24 e kadar kastı sonra ondamda çok ölüyo diye sıkıldı
şuanda nete girmiyo en son parayla M alırken görmüştüm (10 m alıyo 1 günde bitiyo ne ilginç. [2-3 tane köpek almıştı napacaksa] )
Bu arkadaşa beğendiremiyeceğiz galiba hiç bir şeyi
bu arada hangi serverdasın babelde isen yardım edebilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN
bu arada hangi serverdasın babelde isen yardım edebilirim.
Malesef Alexander deyim.
Detaylı bilgi imzamda var.
Dostum aynı şekilde devam et serveri söle yardımcı olabilirim kasılman konusunda...
Farklı serverse de Kolay gelsin....Bol exler....
quote:
Orjinalden alıntı: Spyxxx
quote:
Orjinalden alıntı: WarriorAngel
negüzel sana anlatan varmış , benim ilk çarımın 20 lvl halini görsen 1 hafta gülerdin..
doğru bizim zamanımızda anlatan yoktu hybird karşık gittik ama bişi diyim anlatanın yanında dinleyeninde bi önemi var geçende çouğun biri yeni başlamış sroya msn den anlattım ona olayı
sakın dedim şu skiller harici skill açmıcaksın sadece bunlara up bascaksın diye
ertesi gün geldi aga sp bitti dedi
nasıl dedim pacheondada up vardı onada bastım dedi (kendisi glavierdi) sonra diğerlerindede uıp vardı onlarıda tıkladım dedi.
tmm dedim yeni çar aç okçu olcam dedi tmm dedim herşeyini anlattım okçunun
sonra kastı kastı 32 yaptı sonra dedi ben bu okçuyu bırakıyom diye neden dedim colduda açtım firenin yanında dedi.
sonra benden wizard gördü herkese tek atıyodum dedi ben wizard olcam
açbı bişiler 24 e kadar kastı sonra ondamda çok ölüyo diye sıkıldı
şuanda nete girmiyo en son parayla M alırken görmüştüm (10 m alıyo 1 günde bitiyo ne ilginç. [2-3 tane köpek almıştı napacaksa] )
hahahah öldüm valla qülmekden
Ben ilk başladığımda ticketları 5 lvl ve 10 lvl'da basılıyor diye biliyordum. Blade + Force + Cold + Light + Fire diye gidiyordum. SP yetmiyordu
quote:
Orjinalden alıntı: Aras Topuz
Nie çocuğu eziyorsunuz yeni başladım diyor götmüyormusunuz Ben yeni başladığımda 27 lvla kadar oto pot kullnmamıştım tg yanıma düşmüştü gitmiştim canı gitmio die Sosu npc ye satmıştım Daha neleer neler
dalga geçmeyelim yaws ..
Aras abi naptın
quote:
Orjinalden alıntı: Çilingir88
quote:
Orjinalden alıntı: Aras Topuz
Nie çocuğu eziyorsunuz yeni başladım diyor götmüyormusunuz Ben yeni başladığımda 27 lvla kadar oto pot kullnmamıştım tg yanıma düşmüştü gitmiştim canı gitmio die Sosu npc ye satmıştım Daha neleer neler
dalga geçmeyelim yaws ..
Aras abi naptın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme