Şimdi Ara

20 lik dişim yamuk mu çıkıyor [ssli] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
17.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anladım hocam düzgün çıksa da mı diyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu röntgende anlarız Disciye git. Cene cerrahına randevu alana kadar 5 yıl geçer zaten

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    hocam küçük bir ilçedeyim ben şu anda hastanede genel cerrahi filan 1 gün sonraya randevu oluyor çene cerrahı için hangisinden alayım diş genel mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

hocam küçük bir ilçedeyim ben şu anda hastanede genel cerrahi filan 1 gün sonraya randevu oluyor çene cerrahı için hangisinden alayım diş genel mi

cene cerrahına alabiliyorsan al alamıyorsan o dişi çekmek için gene mecbur alacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

Anladım hocam düzgün çıksa da mı diyorsunuz

Sen git bi disciye 20 lik dis tehlikeli kalp yetmezliginden beyine bilmemm ne hastaliklarina kadar sebebiyet verebilir en onemlisi iltihap kapmamasi lazim dipleri iyi fircala is is den gecmeden disciye gorun

• quote:

Orijinalden alıntı: muhodo19

Ozelde yaptiramazsin gucun yetmez 100 tl den baslar 500 e kadar gider dise gore ben kirikkaleye gittim bedava cektirdim 1 sene oluyor gomuluydu ve açıliydi bayag zor oldu ama adam profmus bayag hic odem olmadi milletin yanagi mandalina kadar sisiyous ceneme tornavidayla cok vurdu masadan kalktigimda hemsire sirtimdan dis parcalarini topluyordu 15 dk mi ne surdu. Isi bilen birine git çene cerrahi bakar 2. 20 lik disimide cektirdim 2 tane kaldi onlardanda kurtulunca dis teli taktircam

O değişiyor hacı ben kuzenle gittim geçen sene. İkimizde ogrenciyiz. Doktorda bayan. Kuzenin muhabbeti iyidir ortamı yumuşattı. Doktor 300-400₺lik dışı 125₺ye çekti bende pgrenciydim dedi. Doktorun insafına kalmis

• -Üniversiteli- - kullanıcısına yanıt
    Size iyi denk gelmis hocam ben basimdan geceni anlattim tavsiye verdim sizinki gibi bir disci bulacaksa ozeldede halleder isini

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.