Şimdi Ara

20 liraya sherlock holmes seti hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önceydi sanırım bu seti bende aldım.Daha ilk kitaptayım çok harf hataları mevcut ama olsun 7 kitap 20 lira.rı harfleri n olarak yazılmış birçok yerde.Bu seti okuyan varsa görüşlerini yazabilirmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ProfesörCan

1 ay önceydi sanırım bu seti bende aldım.Daha ilk kitaptayım çok harf hataları mevcut ama olsun 7 kitap 20 lira.rı harfleri n olarak yazılmış birçok yerde.Bu seti okuyan varsa görüşlerini yazabilirmi.

Hocam 3. bitiyor benim 4. kitaba geçiyorum 20 sayfası falan kaldı. rı harfleri n veya m gibi yazılmış dediğiniz gibi onlara alışınca sıkıntı ortadan kalkıyor.Okurken direk zaten tamamlanıyor kendilğinden kelime arada sırada farklı şeyler çıkınca biraz düşününce zaten ne olduğunu anlıyorsunuz o kelimeninde.Benim için şahsen öyle çok büyük bir sorun teşkil etmedi ama sitede alan kişilerin 5 yıldız verip hiçbir kötü yönünü yazmaması ayıp yüzlerce satıldığı halde okumadan yorum atmışlar. Eğer aldıysanız bence iade etmeyin okuyun bu fiyata bulunmaz zaten hiçbiryerde ben 24 e almıştım 20 TL iken emin olamadım çeviri kalitesinden ama yazım hataları dışında çeviri kalitesi çok iyi fiyatı yinede çok uygun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stickand -- 13 Aralık 2016; 10:27:13 >

• Stickand kullanıcısına yanıt
    Evet hocam.7 kitap 24 bile çok uygun.

• Arkadaşlar dizisi ile aynımıdır kitap karakterleri konusu vs çünkü ben diziyide izlemedim ilk diziyi izliyip sonra kitaplara başlamak istiyorumda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Arkadaşlar dizisi ile aynımıdır kitap karakterleri konusu vs çünkü ben diziyide izlemedim ilk diziyi izliyip sonra kitaplara başlamak istiyorumda.

Kitap 19. yüzyılda geçiyor hocam, ne kadar benzer olabileceğini siz hesap edin.

• Aynı set elimde mevcut yarın itibari ile başlıycağımda farklı yayınlarda kitap daha bir pahalı bunun ucuz olma sebebi nedir ki ?
  • Dil rezalet kullanılmış.

m=nı

n=rı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu an o fiyata yok heralde. Nereden almıştınız arkadaşlar?
  • Darkness kullanıcısına yanıt
    Buradan hocam.

http://www.ucuzkitapal.com/olympia-yayinlari-sherlock-holmes-sip-arthur-canan-doyle-seti-7-kitap.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.