Şimdi Ara

20 milyon Fenerbahçe taraftarı KEKtir bende dahil malesef...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an suni bir senaryo var bizi uyutuyorlar ve buna rağmen hala bu şahısları destekleyenler var hayret doğrusu, Fenerbahçe Avrupa Kupalarından devam edecek CAS böyle demiş miş...Neymiş Playoff maçıymış tamamen hikaye.Zaten 1 hafta sonra 2 sene Avrupa Kupalarından men kararı verilecek.Fenerbahçe Arsenale 100 tane gol atsa oluşacak durum şu olur; Men kararı verilecek, Arsenal Şampiyonlar Ligine kalacak, Fenerbahçe de Avrupadan elenecek, bir de Bursa Uefaya tekrar katılacak...
    2.senaryo Arsenal Fenerbahçeye 100 gol atmış olsun;1 hafta sonra yine men kararı verilecek yine Arsenal Şampiyonlar Ligine kalacak, Fenerbahçede elenip Uefa Kupasından devam etmesi yerine verilen karar doğrultusunda yine Avrupadan elenecek...
    SONUÇ: Sıfıra sıfır elde var sıfır....Değişecek 2 durum var bizim gibi keklerin bilet paraları ile sağlanacak gelir ve iki takımın sakatlık gibi yıpranmalar...

Bu hazırlık maçından farksız maça, bilet parası verip giden taraftar (benim arkadaş İzmir'den kalkıp gitti düşünün artık), benim gibi dün 21:45 te tv karşısına geçip saç baş yolan taraftar, bu sabah boşu boşuna gereksiz maç kritiği yapan şu oynasaydı böyle olurdu diyen taraftar, benim gibi dün yeneceğiz diye foruma başlık açan taraftar hepimiz kekiz hemde çilekli...

• Masallar masallar aziz baskan Yine bir transfer yapar hersey unutulur hayaller kurulur kısır döngü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elerseniz bu sene devam edersiniz cas ın kararı gelecek seneden başlıyor demişlerdi.
    elemezseniz avrupa ligi zaten
  • o 20 milyon yine büyük başkan diye bağırır merak etmeyin siz

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/871051-operasyon
  • Adanadan Konyaya ordan da Eskişehir ve Bursa üzerinden İstanbula geldim, Atılan Gol 2 Yenilen gol 6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.