Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 +20 Saat - Xbox Series X 1 TB SSD Oyun Konsolu + 2 Normal, 1 Pro Controller Satın Al 19 Şubat 2024 11:43 1 1 +20 Saat - Xbox Series X 1 TB SSD Oyun Konsolu + 2 Normal, 1 Pro Controller Merhabalar, 2023 Sonu yurtdışı seyahatimde almış olduğum Xbox Series X modelimi kullanmaya fırsatım olmadığı için / fırsat bulamayacağım için boşta duracağına değerlendirmek istiyorum. Toplam, tahmini 20 saat civarı çalışmıştır. - Kutudan çıkan siyah kol 1 tuş basılı kalıyordu, uğraşmamak için yeni bir (yeşil) x-box kolu amazon üzerinden satın aldım.- Cihazı alırken yanında ekstra 1 tane Elite Series 2 Pro Controller satın aldım. Elite Controller 2 kez şarj edilmiştir.1 adet Xbox Series X1 adet Elite Series 2 Pro Controller (Kırmızı)1 adet Xbox Controller (Yeşil)1 adet Xbox Controller (Siyah, 1 tuş yapışkan şekilde takılıyor.)Yalnızca DJI Mini 3/4 Pro drone ile üzerine nakit tamamlayabileceğim şekilde takaslayabilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 17000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Sıfır Philips xu3000/01 Homerun Aqua Serisi - Robot Süpürge
Ürün satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Sıfır Philips xu3000/01 Homerun Aqua Serisi - Robot Süpürge