Şimdi Ara

20'' WS'mı Yoksa 22'' WS'mı? Kullanan arkadaşlar Önerileriniz.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung 206BW

20'' WS'mı Yoksa 22'' WS'mı? Kullanan arkadaşlar Önerileriniz....
  • Kuvvet_Mira , o modemin sağ arka uydunun tepesinde işi ne O da iyimiş
  • mesleği gereği teknik amaçla kullananlar veya ekonomist olup aynı anda 3-4 pencere izleyenler dışında bence 22" gereksiz bir büyüklük.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kuvvet_Mira

Samsung 206BW

ayaklıklar aynı benimkinden kutusnu 20 ytl ye almıştım. ucuz görünce hemen iki kutu aldım rahatlık vallaha duvar delmekten kurtuldum centerı da duvara asıyoruz artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Kuvvet_Mira , o modemin sağ arka uydunun tepesinde işi ne O da iyimiş

Hocam modemi basibos birakmayacaksin; daima sag arka uydunun tepesinde olmali.
  • quote:

Samsung 206BW

• Kuvvet_Mira Hocam mümkünse eğer eski monitörün duruyorsa. 17" crt falan yan yana bir fotorafını alabilirmiyiz acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Kuvvet_Mira Hocam mümkünse eğer eski monitörün duruyorsa. 17" crt falan yan yana bir fotorafını alabilirmiyiz acaba

Hocam o masanin ustune bi daha 20 Kg'lik CRT monitor koymam; resimde gormedin mi masanin ortasi asagiya dogru bombe yapti. 4,5 KG'lik LCD kus gibi geliyodur simdi o masaya
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Kuvvet_Mira Hocam mümkünse eğer eski monitörün duruyorsa. 17" crt falan yan yana bir fotorafını alabilirmiyiz acaba

Hocam o masanin ustune bi daha 20 Kg'lik CRT monitor koymam; resimde gormedin mi masanin ortasi asagiya dogru bombe yapti. 4,5 KG'lik LCD kus gibi geliyodur simdi o masaya

Bugün teknosada 399 ytl mi neydi tam dikkat etmedim vallaha. Ama bi samsung vardı Gene BW diyordu ama 931 di sanırım model nosu. Aynı 206wb gibi görüntüsü vardı. Bide hp nin 20" ini gördüm. Oda şahaneydi ya. Öyle ayna gibi yansıtma falan pek yok ışığa odaklanırsanız rahatsız ederde normal baktım şöyle laptoplardaki gibi değil yani çok güzel bi cam yapmışlar önüne.

işte buydu ama 19 " miş bu

Tıkla Lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 23 Ekim 2007; 15:45:59 >

• Aslinda ben de 19" WS dusunuyordum ama 12 ay taksitle 500 YTL'ye 206BW bulunca aldim.
  • quote:

Aslinda ben de 19" WS dusunuyordum ama 12 ay taksitle 500 YTL'ye 206BW bulunca aldim.

20" de hiç fena değil aslında ya. 22" almayı düşünüyordum ama. Belki 20" de olur.

20" alırsam DVI girişi olduğundan BW alırım tabi BW bulabilirsem. HP nin 20" inde DVI yok o üzden mecbur 22" alırım Artık 55 ekran tv gibi geçer karşısına izlerim ya da bekliyecen biraz daha full HD monitörler çıkar belki 22" lik

• geçenlerde çatı katında 14" crt monitörümü gördüm 22" den sonra bit gibi geldi gözüme,hey gidi günler
  • Ben 22'' öneririm şimdi pek fazla fiyat farkıda kalmadı.Aslında ikisini yanyana görebilirseniz sizin için daha iyi referans olur.Fark küçümsenemeyecek kadar fazla :)
  • 22 alınacaksa kesinlikle hp alın yanında samsung hikaye kalır ama 600 ytl
  • Almışken 22'' almanı tavsiye ederim.....2 ay önce olsa 19 al derdim çünkü arada fiyat farkı çoktu...şimdi almışken 22 alınır..bende asus 22'' alıcam
  • Evet arkadaşlar sonunda monitörüme kavuştum, değerli fikirleriniz için herkese teşekkürler. Lg 22" 226wtq aldım hemde 505 ytl'ye 20" fiyatına bulunca düşünmedim bile. Monitör süper arkadaşlar 22"aldığım için kesinlikle pişman değilim. Herkese tavsiye;; 22
  • Hayırlı olsun kardeş,iyi günlerde kullan .Yanlız elektrik tesisatındaki sorunlardan etkilenmemesi için ups(en azından korumalı bir priz olabilir) almanı tavsiye ederim.Ben geç kaldım ve elektrik kesilmeleri sonucu 1 ölü piksel ve birkaç yanıp-sönen pikselim oldu .
  • hp 20'' nasıl?Analog çok sorun yaratır mı?
  • resim falan da koysan keşke de baksak nasılmış? hayırlı olsun bu arada. bne de uzun zamandır 20" mi 22" mi diye düşünüyorum. hala alamadım. aradaki fiyat farkı ekranı masaya koyunca belli oluyor mu değiyor mu öğrenmek isterim.

quote:

Orjinalden alıntı: cetiz

Evet arkadaşlar sonunda monitörüme kavuştum, değerli fikirleriniz için herkese teşekkürler. Lg 22" 226wtq aldım hemde 505 ytl'ye 20" fiyatına bulunca düşünmedim bile. Monitör süper arkadaşlar 22"aldığım için kesinlikle pişman değilim. Herkese tavsiye;; 22
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.