Şimdi Ara

20 yaşında oyuncuya şans verilecekse.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biz güiza'lı feneri büyük zevkle izliyoruz dün bakma balına çarptı etti golü attı. ondan önce bir pozisyonda yine bomboş topa vuramadı adam. dün forveti vardı fenerin ne işe yaradı ??? veya diyarbakırspor maçında ???

burada önemli olan takım halinde hücum ve defans yapabilmek golü bir türlü bulursun elbet.

ama sizin Emre B. nin de payı büyük bizim forvetsiz kalmamızda napalım artık olan oldu şansız bir şekilde Jo'da sakatlandı eldekiler ile çıkıp kazanmaktan başka şansımız varmı yok !
    quote:

Orijinalden alıntı: dark alien

quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

nonda'nın gönderilemesi her türlü doğru bir harekettir !
    quote:

yönetim yada rıjkard her kim nondayı yolladıysa takımı katlettiğini düşünüyorum

konu bitmiştir o halde zevkle izliycem GS yi santroforsuz dönemde aslında santrofora leo francoyu koyabilirsiniz bak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

nonda'nın gönderilemesi her türlü doğru bir harekettir !
    quote:

yönetim yada rıjkard her kim nondayı yolladıysa takımı katlettiğini düşünüyorum

konu bitmiştir o halde zevkle izliycem GS yi santroforsuz dönemde aslında santrofora leo francoyu koyabilirsiniz bak

nonda'nın gönderilmesi çok doğru yerinde bi harekettir.Ama kimse bilemezdi bu sakatlıkların olacağı.Ben olayı tamamen şanssızlığımıza bağlıyorum.Yönetim doğru iş yaptı.

İkinci olarak leo'yu koymaya gerek yok.eğer zevkle santraforlu bi takım izleyeceksen kendi takımının santraforlarını izle gerçekten izleyince komediye dönüşüyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.