Şimdi Ara

200.000 liraya araba önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayırlı olsun güzel tercih olmuş. Allah kaza bela vermesin. Benim de takibimde 1.5 tsi passat. İnceleme bekliyoruz uygun bir zamanda :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Hayırlı olsun güzel tercih olmuş. Allah kaza bela vermesin. Benim de takibimde 1.5 tsi passat. İnceleme bekliyoruz uygun bir zamanda :)
    Forumda arkadaşlar çok yardımcı oldular bu kararı almamda. Bu kadar kişi yanılıyor olamaz. Teşekkür ederim üstadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

Forumda arkadaşlar çok yardımcı oldular bu kararı almamda. Bu kadar kişi yanılıyor olamaz. Teşekkür ederim üstadım.

Alıntıları Göster
    Bence doğru tercih yapmışsınız. 1.5 tsi ünite isteyince ekonomi yapabilen ama ben gitmek istiyorum dediğinizde de sizi üzmeyecek alet. Passat zaten kendini kanıtlamış araç kalite olarak. 2. Elde reşat altını gibi. Dolardan fazla yükseliyor mübarek. Kapışılıyor resmen bayilerde. Hayırlı olsun. Tekerine taş değmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Bence doğru tercih yapmışsınız. 1.5 tsi ünite isteyince ekonomi yapabilen ama ben gitmek istiyorum dediğinizde de sizi üzmeyecek alet. Passat zaten kendini kanıtlamış araç kalite olarak. 2. Elde reşat altını gibi. Dolardan fazla yükseliyor mübarek. Kapışılıyor resmen bayilerde. Hayırlı olsun. Tekerine taş değmesin.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ediyorum iyi dilekler için Allah razı olsun. En iyileri sizin olsun inşallah

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.