Şimdi Ara

200-250 tl arası ekran kartı tavsiye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
1
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstersen telefon aç firmaya stokdamı sorarsın, hemde için rahat olur. Aslında aynı sistem bende de mevcut. Aradığım ekran kartıda bu . Ddr5 tavsiye ediliyor ancak fiyat yüksek. R7 250 ddr3 yeter gibi sisteme fiyatta fena değil. Gta 5 düşük ayarlarda oynatır olmalı çünkü q8300 fena bir işlemci değil. Vtx marka sitedeki, powercolorun gurubundaymış.aklında bulunsun r7 240 tavsiye edilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 10 Haziran 2015; 20:55:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sitesinden alsan sorun olmamasi lazim izmirli bir bilgisayarci iste benim bahsettigim sey buydu sitesi bilinmeyen birilerinin elinde olabilir diye.250 isinan bir kart degil oyundan cikiyordum buz gibi calisiyordu o yuzden sogutucusu guzel olmus kotu olmus mesele degil bence alabilirsin gt730'dan daha iyi olacaktir.izmirli bir arkadas var mi diye bulabilirsin o magazasindan alir sana gonderir ama para gondermen lazim yani ha boyle guveneceksin ha sitesinden alacaksin sitesi daha guvenli olabilir bana sorarsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

sitesinden alsan sorun olmamasi lazim izmirli bir bilgisayarci iste benim bahsettigim sey buydu sitesi bilinmeyen birilerinin elinde olabilir diye.250 isinan bir kart degil oyundan cikiyordum buz gibi calisiyordu o yuzden sogutucusu guzel olmus kotu olmus mesele degil bence alabilirsin gt730'dan daha iyi olacaktir.izmirli bir arkadas var mi diye bulabilirsin o magazasindan alir sana gonderir ama para gondermen lazim yani ha boyle guveneceksin ha sitesinden alacaksin sitesi daha guvenli olabilir bana sorarsan.

Bu ekran kartın 2 türlüsü var hangisi daha iyi ?
     200-250 tl arası ekran kartı tavsiye 200-250 tl arası ekran kartı tavsiye

• iki turlusunu de satiyorlar mi mesele orada.arkadasin verdigi linkte soldaki var.sitede sagdaki de varsa onu al ama yoksa soldaki de isini gorur dedigim gibi isinmiyor o model.
  • quote:

iki turlusunu de satiyorlar mi mesele orada.arkadasin verdigi linkte soldaki var.sitede sagdaki de varsa onu al ama yoksa soldaki de isini gorur dedigim gibi isinmiyor o model.

Soldakinin çekirdek hızı 1030 bellek hızı 800 asus r7 240 olanın çekirdek 730 bellek 1800 hangisi daha iyi ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: halil289

selam arkadaşlar 200-250 tl bütçem var gta 5 i düşük ayardada olsa akıcı oynatabilecek ekran kartı alacağım yardım edermisiniz

SİSTEMİM

İŞLEMCİ: Intel Core 2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz (4 CPUs)
    BELLEK: 4GB RAM
    İŞLETİM SİSTEMİ: WİNDOWS 7 HOME PREMİUM

2. El dusunuyorsan 20 ay garantisi bulunan sapphire 6870 kartimi satiyorum. 2. El bolumunde bir hatada dolayi ilan acamadim. Bari burda direk size yazayim

Fiyat 250 tl. Kart son 1.5 aydir kullanilmiyor. Baska bir ekran karti ile oyun oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

selam arkadaşlar 200-250 tl bütçem var gta 5 i düşük ayardada olsa akıcı oynatabilecek ekran kartı alacağım yardım edermisiniz

SİSTEMİM

İŞLEMCİ: Intel Core 2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz (4 CPUs)
    BELLEK: 4GB RAM
    İŞLETİM SİSTEMİ: WİNDOWS 7 HOME PREMİUM

2. El dusunuyorsan 20 ay garantisi bulunan sapphire 6870 kartimi satiyorum. 2. El bolumunde bir hatada dolayi ilan acamadim. Bari burda direk size yazayim

Fiyat 250 tl. Kart son 1.5 aydir kullanilmiyor. Baska bir ekran karti ile oyun oynuyorum.

2. El düşünürüm de taksitli alma imkanım var peşin veremem

• quote:

http://www.hepsiburada.com/sapphire-amd-radeon-hd7730-2gb-128bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-11211-09-20g-p-BD304924 bu mu r7 250 mi daha iyi ? r7 250 yi bulamadım bunu alsam iyi mi ?

250 modeli 7750'den yavas ama 7730 olunca kafa kafaya gelirler sanirim biri digerine fark atacak kadar hizli degildir.sistemine uyar alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Immortal trolldur bakamyin sunun onerilerine...

240 ile gta 5 acarsin ancak kapatabilir misin bilmiyorum.

R7 250 nin sdr5 olan modelleri var. Ddr5 olmasi onemli. Alt duzeyde alinavcak en iyi ekran kartlarindan

r7 240 yüksek ayarlar 900p 30 fps sabit oynuyorum

• quote:

quote:

http://www.hepsiburada.com/sapphire-amd-radeon-hd7730-2gb-128bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-11211-09-20g-p-BD304924 bu mu r7 250 mi daha iyi ? r7 250 yi bulamadım bunu alsam iyi mi ?

250 modeli 7750'den yavas ama 7730 olunca kafa kafaya gelirler sanirim biri digerine fark atacak kadar hizli degildir.sistemine uyar alabilirsin.

Zotac gtx 650 ddr5 128 bit 300tlye alacağım r7 250 den iyi midir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hann-

quote:

R7 250 nin sdr5 olan modelleri var. Ddr5 olmasi onemli. Alt duzeyde alinavcak en iyi ekran kartlarindan

Ben bu sistemle oynarmıyım r7 240 ile sizn sisteminiz ne ?

• quote:

quote:

quote:

Oynarsınız ama ikisi arasında gtx650 alın derim

X4 860k
    4gb 1600mhz ram
    R7 240
    350 wat psu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oynarsınız ama ikisi arasında gtx650 alın derim

X4 860k
    4gb 1600mhz ram
    R7 240
    350 wat psu

Gtx650 Zotac marka ama markası iyi mi birde bu ekran kartı kaç wat güç kaynağı ister ?

• 12v kanalindan en az 20a verebilen 400 watt lık bir psu corsair vs450 muadili psu lazım

• quote:

12v kanalindan en az 20a verebilen 400 watt lık bir psu corsair vs450 muadili psu lazım

Bide ona mı para vereceğim 300wat yetmez mi

• Yetmez kardeşim
    R7 240 yeter ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hann- -- 11 Haziran 2015; 20:41:39 >
  • 7730 ya da 240 alabiliyorsun fiyatlarinin da benzer olmasi lazim.bence uzatma ikisinden birini al gitsin sistemin her karta olmuyor.
  • quote:

7730 ya da 240 alabiliyorsun fiyatlarinin da benzer olmasi lazim.bence uzatma ikisinden birini al gitsin sistemin her karta olmuyor.

R7 250 uyar mı peki ?

• quote:

quote:

7730 ya da 240 alabiliyorsun fiyatlarinin da benzer olmasi lazim.bence uzatma ikisinden birini al gitsin sistemin her karta olmuyor.

R7 250 uyar mı peki ?

iki secenegin var diyorum ucuncu secenek uydurmaya calisiyorsun.250 aradin bulamadin iste ne 250'si?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.