Şimdi Ara

200-250tl mp3 player önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 200-250tl bütcem var 0 ya da 2. el (daha iyi ses kalitesi olacaksa 2. el tercihimdir ) baslı müzikleri seviyorum.ses kalitesi de iyi olsun istiyorum. aklımda kapasitesinden dolayı ıpod classic 7. nesil var sizce iyi bi tercih mi yoksa daha kaliteli bi cihaz bulabilirimiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simien -- 15 Eylül 2013; 14:29:49 >

• 120gb 6.nesil ipod classic kullanıyorum. çok büyük bir arşivin varsa 50 ve üzeri GB den bahsediyorum senin için ideal olur. yok 20-30 gb lıkbirşey diyorsan sansa clip te işini görebilir. tabi gönül verdiğin bi mp3 veya mp4 vardır. ipod touch olur classic olur. ben aldım classic baya araştırarak memnunum he şöyle bi kötülüğü var bneim için müzik arşivim karısıktı baya düzenlemesi hala sürüyor 80 gb kdar. bu meşakatli bi iş sen karar vericeksin daha dogrusu.
  • 35 gb arşivim var ve hızla artıyor ama ses benim için daha önde galiba. bası iyi olan bi mp3 player almak istiyorum bunun yanında kapasite de kafamı bayağı karıştırıyor.

sony nin mp4 ü mü ipod 7. nesil classic mi desem ne dersiniz
  • sony nin hangi modeli derim. ben 2gb lık b163 sony mp3 kullandım 2 sene hala duruyor kullanıyorum müthiş bir ses çıkışı var classic den iyi diyebilirim. ama gel gelelim 2 gb! sony ürünün 100gb lık modelini yapsa classic i satar sony alırım çünkü sony ses olarak herzaman benim için önde geliyor. ama müzik arşiviniz büyük ve büyümeye devam edecek malum. classic alırsanız pişman olmazsınız sanmıyorum ancak temiz ürün bulmak büyük sorun. bende cok araştırdım hurda bir ürün alacakken şansıma baska bir yerden temiz buldum. temiz kurcalanmamıs ürün bulmanız gerekiyor malum bu ürün hdd ile calısıyor. velhasıl uzun yazıyorum kusura bakmayın, classic pişman etmez bence dedigim gibi sony nin kapasite olarak buna yetişen bi ürünü yok olsa bende alırdım classicle ilgili sorular sorabilirsiniz elimden geldigince yardımcı olurum cunku bende cok sordum saolsun arkadaşlar ilgilendi ama çok kullananmı yok desem ürün mü sorunsuz desem ne bilemedim pek adı geçmiyor bi touch kadar değil yani. o yüzden yardımcı olmaya calısırım.

• Sony A 845 veya Sony (japan) nw S755 ikinci el temiz bulabilirseniz, tavsiye ederim.. Ses kaliteleri çok iyidir.. Bas sesler de oldukça dinamik ve derindir..
    Ya da sansa clip.+ modeline rockbox mod yazılım yükleyerek, çok iyi bir ayarla, çok kaliteli ses elde edebilirsiniz.. 16 gb micro sd hafıza kartı ile 20 gb müzik yeterli olur sanırım..
    Apple touch 4 - 32 gb modeline denon audio yükleyerek, 10 band eqolayzer ile çok kaliteli bir tonlama ile müziğinizi dinlersiniz.. Bir çok eq ayarını hafızaya alabiliyorsunuz.. Bu yazılım ile apple da ipod touch derim.. İpod nano ve clasic ses tonlamaları, denon audio yazılım tonlama kalitesine göre oldukça yavan gelir..
    İPhone varsa, tabi hiç birine gerek kalmaz..
    Denon audio ile kaliteli müzik dinlersiniz ve ayrıca bu yazılımda radyo da var ve ses tonlaması radyo içinde geçerli oluyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • touch u ya da baska markayı düşünmüyorumm sony nin o saydığınız mp4 lerine de param yetmiyor. Büyük ihtimal classic alıcam beğenmezsem satar baska bisey alırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.