Şimdi Ara

200-300 ytl arası mp3 player tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • verilen fiyat aralağında bana mp3/mp4 player önerebilir misiniz? aradığım özellikler:

hızlı şarj olabilme
    yüksek ses çıkışı(cx300 le dinleyeceğim)
    aslında mp4 olması pek önemli değil yani videodan önce ses özelliği önemli.
    taşınabilirlik yüksek olsun.estetiğe de önem veririm.
    radyo da olsun
    taksitle alacağım.git şurdan al diyebilirsiniz.

• Sony'nin yeni ve üst modeli S serisi özellik olarak çok iyi.. 8 gb hafıza - fm radyo - kulaklığı çok iyi ve 40 saat pil ömrü ile tavsiye edilebilir.. Sony garantisi de önemli tabi..
    SONY NWZ-S638F >http://www.sony.com.tr/product/nws-s-series/nwz-s638f#pageType=TechnicalSpecs
    Aslında iriver clix 2 tavsiye ederdim ama.. Türkiye garantisi yok ve sadece Gİ..gi..da satıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 12 Aralık 2008; 13:23:46 >
  • bence iriver t60 al ister 2gb ister 4gb 150 ytl fln ama iriverı türkiyede bulamazsın altunok74 nickli arkadaşla bi görüş ben ondan aldım gayet memnunum forumdaki birçok kişi ondan aldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzzy104

bence iriver t60 al ister 2gb ister 4gb 150 ytl fln ama iriverı türkiyede bulamazsın altunok74 nickli arkadaşla bi görüş ben ondan aldım gayet memnunum forumdaki birçok kişi ondan aldı

t60'ı ben de kullanıyorum ve çok çok memnunum ama artık üretilmiyormuş.. 4 gb olanı çok uzun süredir yok.. 2 gb olanı da 1-2 aydır yok.. şu an sadece 1 gb modeli bulunabiliyor..
    altunok74 nikli arkadaş > İRİVER T60,1 GB:110 YTL (son bir tane.devamı yok artık) diye ilan vermiş..
    iriver sanırım; AAA kalem pille çalışan mp3 player modeli üretmeyecek.. t10'dan sonra t60'ta bir efsane olacak ne yazık ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 13 Aralık 2008; 20:47:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.