Şimdi Ara

[+200 KİŞİ] Dövüş sporlarıyla ilgilenenler buraya!...DH Fight Club (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.474
Cevap
35
Favori
327.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar MMA gitmek istiyorum.Dövüş sporuna gidip zorunlu durumlarda faydasını gören var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speech

Antreman sırasında ayak parmaklarının koşu sırasında su toplamaması için bi çözüm yolunuz var mı ? yara bandı dışında..

Fena su topladı deri kalktı resmen

Branşınızı bilmiyorum ama taekwondo da ayakkabılar var. Hem koşu hem teknik sırasında kullanılabiliyor. O tarz bir şey edinirseniz yara olmasını engelleyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbirkurt

Anderson Silva duygusal biri.Jon Jones çok soğukkanlı ve tahriğe gelmiyor.Formunda bir Jon Jones'un Light Heavyweigt'te rakibi yok.Normal şartlarda Anderson Jon'la başa çıkamaz.Jones'u yalnızca ko istatistiği yüksek bir dövüşçü sağlam bir yumrukla indirebilir.Silvada bu yok.Aynı görüşteyim.

MMA maçlarını izleyebileceğim bir yer var mı? Ayrıca bu maçların bir programı falan.
  • ekler misin hocam MUAY THAİ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üni Güç - Gooner

quote:

Orijinalden alıntı: akbirkurt

Anderson Silva duygusal biri.Jon Jones çok soğukkanlı ve tahriğe gelmiyor.Formunda bir Jon Jones'un Light Heavyweigt'te rakibi yok.Normal şartlarda Anderson Jon'la başa çıkamaz.Jones'u yalnızca ko istatistiği yüksek bir dövüşçü sağlam bir yumrukla indirebilir.Silvada bu yok.Aynı görüşteyim.

MMA maçlarını izleyebileceğim bir yer var mı? Ayrıca bu maçların bir programı falan.

Ufc kendi sitesinden maçları satıyor.Onun dışında Fox diye bir kanal var o veriyor yanılmıyorsam.Ücretli kanallar veriyor hep.Ufc bu konuda biraz sıkıntılı.Amerikan güreşi gibi maçları kolay bulamıyorsun netten.Müsade edilmiyor.Her halükarda elini cebine atacan yani.Lig tv Spormax de veriyor galiba.Şimdi facebook fan sayfasında rastladım.Ama canlı mı veriyor bilmiyorum ben de araştıracam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbirkurt -- 23 Kasım 2013; 22:56:44 >

• Hocam ekler misin bu hafta sonu kick box a kaydoluyorum

• hocam nerede başlıyosun ve fiyatı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mode03

hocam nerede başlıyosun ve fiyatı nedir ?

Hocam bizim burada spor a.ş kartal hasan dogan spor kompleksi var orada baslamayı düşünüyorum cumartesi günü görmeye gidicem haftada 3 gün 55 TL yazıyor

• Ekler misin Muay Thai yapıyorum
  • beyler küçükçekmece soğuksu da yeni bir salon var ick boks var oraya yazılıcam o tarafta oturup da kick boks düşünen varsa konuşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

arkadaşlar fitness yapmaktayım
    fakat kışın sosyal ortamım fazla olmayacagından bir dövüş sporuyla ilgilenmek istiyorum

yasım 25
    sogukkanlı biriyim.

İstegim savunma agırlık yeri geldi mi 1 hareketle karşımdakini yıldırmak istiyorum.

Yani "bana bulaşma kardesim" demek istiyorum malum istanbul.

bu dedigime uygun hangidövüş sporunu uygun görürsünüz

O zaman sana önerim; Aikido olacaktır.

Hangi şehirde ikamet ediyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesanli16

Beyler 15 yaşındayım 1.66 boy 70 kilo. Göbek var malum. Uzun süredir bir dövüş sporu arıyorum. Judo ile boks un arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Judo öneririm. Dengeni ve esnekliğin ile çok hızlı geliştirebilirsin kendini... Savunma ve felsefik olarak çok fayda sağlayacak ve normal hayatında da bunun artılarını görebileceğin bir spordur.
    Boks yapmaya çalışırsan, çok ağır bir antrenman seni bekliyor ancak kilolu olduğunu söylediğin için uzun vadede iyi bir vücut ve kas kütlesine sahip olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bossa

quote:

fakat kışın sosyal ortamım fazla olmayacagından bir dövüş sporuyla ilgilenmek istiyorum

yasım 25
    sogukkanlı biriyim.

İstegim savunma agırlık yeri geldi mi 1 hareketle karşımdakini yıldırmak istiyorum.

istanbul
  • Ekle.

Mersin Muay Thai Sport Center Engin Kısa'nın öğrencisiyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bossa

quote:

yasım 25
    sogukkanlı biriyim.

istanbul

Biz Aikido İstanbul ailesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
    Eğer ikamet ettiğin yere yakın bir dojomuz var ise, bize ulaşabilirsin.
    Yolun düşerse de, daha iyi yardımcı olabiliriz açıkçası :)

Özelden ulaşabilirsin bana da...

• dostum beni dövüş sporu meraklısı yaz şimdilik yakında güreşe başlıyacağım
  • Hocam bizide yaz wing chun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingchunegitim -- 2 Ocak 2014; 20:56:24 >
  • yaz hocam Muay Thai
  • merhaba arkadaşlar. muay thai veya kick boks yapmak istiyorum. istanbul-beykoz yakınlarında bildiğiniz iyi bir salon var mı? ve istanbulda salon fiyatları aylık ortalama ne kadar oluyo?

Edit: kavacık yakınlarında olursa daha güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mühendis -- 8 Ocak 2014; 21:49:49 >
  • Tamam beyler kavga bitti dağılın...
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.