Teşekkür ederim, ama Kung Fu yaptığını ben de biliyorum.
Benim sorduğum hangi Kung Fu stilini yaptığıydı (Wushu, Sanshou, Shaolin, Wing Tsun vs...)
İlk olarak Wush Hu ile başlamış.14 yaşında iken Kung Fu'nun bu dalında Çin'de 1. olmuş.
Listeye benide eleyebilirsin.Wing Tsun yapıyorum.
Ekledim Ata.
Hoşgeldin.
quote:
Orjinalden alıntı: El Diablo
Ekledim Ata.
Hoşgeldin.
Hoşbulduk
quote:
Orjinalden alıntı: Ata
quote:
Ekledim Ata.
Hoşgeldin.
Hoşbulduk
Ne kadar süredir Wing Tsun yapıyorsun?
quote:
Ben bayağı bir araştırdım, sanırım daha yakınlarda yok.
BODYGUARDS ekledim bu arada.
Bodyguardı ekledin ama benim bir hapkido imazmı eklemedin.
off ya keşke yaşadığım ilçede olsaydı aikide , Judo, wing-tsun falan burda sadece karate var
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: daNGe®
Selamlar nasılsınız bakalım çoktandır takılamıyoruz bu konuya;
@NeutralZone Karateye yeni başlamışsın, sormak istediğin takıldığın bir yer falan varsa çekinmeden sorabilirsin buradan yada pm den neyse benim çıkmam lazım ders başlayacak.
İyi forumlar.
Vaay dostum gelmiş.
Bayağıdır MSN'e de takılmıyorsun nerelerdesin sen?
İş güç ya napalım evde fazla açmıyorum pc yi işteykende anca foruma takılıyoruz.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Ata
quote:
Ekledim Ata.
Hoşgeldin.
Hoşbulduk
Ne kadar süredir Wing Tsun yapıyorsun?
Bir sene kadar oldu.Birisi benle birlikte gelen olmak üzere toplamda 4 kişiden sorumluyum şu anda.
quote:
Orjinalden alıntı: mc-ic
quote:
Ben bayağı bir araştırdım, sanırım daha yakınlarda yok.
BODYGUARDS ekledim bu arada.
Bodyguardı ekledin ama benim bir hapkido imazmı eklemedin.
Kızma dostum kızma. Ekliyorum derhal.
Hapkido imzası eklendi.
daNGe®,
MSN'e giriyorsun bugün.
Ata,
Tekniker misin diyeceğim fakat, 1 yılda tekniker olunmuyor sanırım. O halde nesin?
Yanlış anlama alay etmiyorum, bilmediğimden soruyorum.
Up...
quote:
Hapkido imzası eklendi.
daNGe®,
MSN'e giriyorsun bugün.
Ata,
Tekniker misin diyeceğim fakat, 1 yılda tekniker olunmuyor sanırım. O halde nesin?
Tekniker değilim.Fakat her yeni gelenden eski öğrenciler sorumlu oluyor.Askeri sistem gibi düşün.Bizdekide öyle.Sifu(Hoca) herkesten sorumlu.Onun 1 kıdemli yardımcısı var.Şimdi o Çin'de.Onun 2 tane yardımcısı var...Öyle gidiyor.Normal kursa giden kişiler gibiyiz fakat yeni gelenlerle ilgileniyoruz.Mesela ben yeni gelen birisiyle ilgilenirken benim üstümdekide beni gözetliyor.Yanlış yaparsam düzeltiyor ..
quote:
Hapkido imzası eklendi.
daNGe®,
MSN'e giriyorsun bugün.
Ata,
Tekniker değilim.Fakat her yeni gelenden eski öğrenciler sorumlu oluyor.Askeri sistem gibi düşün.Bizdekide öyle.Sifu(Hoca) herkesten sorumlu.Onun 1 kıdemli yardımcısı var.Şimdi o Çin'de.Onun 2 tane yardımcısı var...Öyle gidiyor.Normal kursa giden kişiler gibiyiz fakat yeni gelenlerle ilgileniyoruz.Mesela ben yeni gelen birisiyle ilgilenirken benim üstümdekide beni gözetliyor.Yanlış yaparsam düzeltiyor ..