Arkadaşlar herkese merhaba. Yeni amd anakart almayı planlıyorum. Almışken AM3 ve DDR3 destekliyor olmasını istiyorum. Üzerinde onboard vga bulunmayan bir model olursa daha güzel olur. Çok fazla oyunlarla aram yok arasıra oynarım. Boşu boşuna masraf etmek istemiyorum. Bu anakartla beraber hd4670 kullanacağım. Fiyat/performans oranı ne kadar yüksek olursa benim için o kadar iyi olur.
Kesinlikle 870A UD3.. verdigi ozelliklere gore cogu anakarttan ustun... 8 sata + 2 e-sata vs vs... stabiliteside oldukca iyi.
ilk defa 870a ud3ün değerini bilen bir kullanıcı ile karşılaşıyorum..
çok mutlu oldum gerçekten teşekkür ediyorum:))
TR de ilk sahibi ben oldugum icindir... paraya kiyip gidip pazarlik edip zorla anakart getirttigim icin hem pahali aldim hem ilk aldim. mayis ayindan beri kullaniyorum daha tık demedi. hatta ilkinin uzerinden minibus gecti gene de calisti alet yari yaria stabiliteden bahsedenler gelsin bu kadar saglam kart gormusler mi karsilastiralim
8+2 faz ve 10kapsitörden kaynaklanıyor..
bendede 770ta ud3 var mayısta aldım 870a Ud3 bulsaydım alırdım :D (gerçi çok fark yok şuan için..)
tavsiyeler için teşekkür ederim. değerlendiriyorum durumu. bir şey sormak istiyorum. ilk etapta işlemciye para çıkmamak adına elimdeki athlon x2 AM2 işlemci bu anakartlarda çalışır mı?
hayir calismaz. am2+ islemci belki calisir ama am3 anakartta am2 calismaz. anca 5000+ islemciler var 45nm lik am2 diye yazip aslinda am2+ sokette olanlar anca onlar calisir baskasi calismaz...
son kararım 870A UD3 şeklinde oldu. ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. fiyatların düşme ihtimali var mı önümüzdeki ay?
Alacaksaniz simdi alın gelecek ay fiyatlar artacak gibi. Fiyat artisindan bahsediliyor anakartlar icin
arkadaşlar bu sözü geçen anakart 1600 mhz ramlerin kullanımı için oc mi gerekiyor ? hepsiburada da kartın özelliklerinde oc felan yazıyor da o yüzden soruyorum