Şimdi Ara

200 milyon$ yardım alan Ukrayna'dan Türkiye'ye Teşekkür:Ermeni soykırımı Kayıtlara geçti! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
4.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yıllardır araplara yardım ettik onlar tarafından sırtımızdan vurulduk varsın o güzel samimi mütevazi hatunların ülkesi vursun bide çokmu be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pajalusta -- 26 Şubat 2020; 1:53:7 >
  • Acıma yetime ile başlayan bir laf vardı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktroll arkadaşları konuya bekliyoruz yaratıcı yorumlarını duymak için
  • Suri Suri Suri cort.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan kimin parasını kime veriyorsun sen
    Suriyeli kardeşlerimiz taş mı yesin?
    Milyonlarcası yolda
    Eve misafir geliyor sen yemeği karnı tok olana dağıtıyorsun

• O yardımın amacı damada yardım etmekti bence. İha vermek için damada para verildi, damat da oraya iha verdi. Yani damadın pazarlamacığını türkiye olarak biz yaptık. Ukrayna da biliyor sanırım bunu ki ciddiye almamış.
  • Adamlar gerçegin bu olduguna inaniyorlar ki böyle söylemişler. Sen adamlara yardim yapinca adamları satın mı alıyorsun? İnandigi gerçeklerden dönmesini mi bekliyorsun? Rüşvet mi bu yardim?

• Olmayan soykırımı konuşup dursunlar.

Çinliler yıllardır Türklere sistematik bir biçimde soy kırım yapıyor haberlere bile çıkmıyor, gerçek soy kırımları konuşan yok, olmayan şeyler üzerinden nefret ortamı oluşturmak ve bundan beslenmek işlerine geliyor doğal olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 27 Şubat 2020; 2:14:0 >
  • ya bi sn. yinemi kandırıldık şimdi
  • Ukrayna'ya 200 milyon yardım etmenin tek amacı ülke kaynaklarını en verimsiz şekilde kullanmak zaten, amacına uyum sağlamış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.