Şimdi Ara

200 tl gta 4 oynatıcak anakart ekran kartı ve işlemci tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200tl hadi 100de bnden olsun 300tlye gt4 kasmadan oynayamassıno paraya iyibir sistem toplamak için aradan enaz 15-20yıl geçmesi lazım ozamanda piyasada olmadığı için karaborsadan yine pahalı gelir para biriktirmek lazım
  • minumum sistem için bile yani oyunu oynamak istiyosan

amd çift çekirdek işlemci hatta x3 440 en az
    ortahalli anaklartın olacak
    3 gb ram 4 olursa daha iyi
    ekran kartıda 5770 ve +
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

anakart ekran kartı işlemci toplam 200 tl ? = gta4

• O değilde 1gb 256bit lik 4850 ilede güncel oyunları gayet akıcı birşekilde oynuyor.http://youtu.be/Vs3fVKXTWco

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peters -- 26 Şubat 2011; 21:40:59 >
  • GTA 3 oynarsın.
  • arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum maksadım sadece tavsiyedir olmaması çok zor değil uygun fiyata parçalar bulabiliyorum amd iyi performanslı overlock yapabilirim işlemciye 100 tl işlemci desek 80 tl anakart 100 lirada ekran kartı gene olmaz galiba ?
  • ayrıca ben core 2 duo e4600 işlemci 3gb ddr 2 667 mhz ram 350 wat power ve ati x1550 512 mb ekran kartı ile 15 fps ile oynayabiliyordum ekran kartı değiştirsem muhtemelen daha ii olucaktı
  • pcıex sistemin varsa ekran kartıyla ram i arttırırsın idare eder.
  • ikinci ele yönel o zaman .2. el 5770 + amd x3 serisi anakartda . ona göre bişi al
  • Şaka mi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: highgen

Şaka mi bu

HAYIR SORU NEDEN BU KADAR TEPKİ VERDİĞİNİZİ ANLAMIYORUM
  • 2.el athlon x4
    0 Foxconn a7da-s
    4gb Geil ram yada 2gb'da olabilir..

en azından 5750 gibi bir ekran kartı almalısın..

2.el 9600gt- 9800gt yada 4850 gibi kartlarada bakabilirsin..

gta4 daha çok işlemciyi yoran bir oyundur iyi bir işlemci ve yeteri kadar ekran kartı gerektirir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

2.el athlon x4
    0 Foxconn a7da-s
    4gb Geil ram yada 2gb'da olabilir..

en azından 5750 gibi bir ekran kartı almalısın..

2.el 9600gt- 9800gt yada 4850 gibi kartlarada bakabilirsin..

gta4 daha çok işlemciyi yoran bir oyundur iyi bir işlemci ve yeteri kadar ekran kartı gerektirir..

çok teşekkürler değerli bilgilerin için
  • benim sisteme tıkla bir fikir verir. night shadow: kapalı birince distance:20 ikinci distance:25 density:30 shadow: high anisotropic:4x diğerleri en yüksekte ve 1650x1048 50hz.
    52-54 fps alıyorum yalnız işlemci x4 650 olarak çalışmasa 45'i geçmez
    patch:1.0.7.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreed -- 10 Mart 2011; 17:46:08 >
  • Ben kendi makinam ile ful grafik zor oynuyorum sen nasıl yapıcan o işi nerdeyse benim sistem bile yetmiyor.Gta 4 oldukça çok çekirdeğe ve ekran kartına bir o kadarda remlere yüklenen bir oyundur 4 gb remle bile kasıyor nerdeyse sen o sistemi sat 1-2 binlira borç bul o zaman ele alınır bir sistem kurarsın buradaki arkadaşların önerisine göre kafana göre kurarsan paranla rezil olursun burda herkesin kullandığı sistemlerden kurmaya çalış.
  • benzer bir sorunda bende ver arkadaşlar ek bir konu açmak istemedim eğer sorumun yanıtına cevap alamazsam açarım diye düşünüyorum. :)

öncelikle sistemimi tanıtayım.

işlemci: intel core(TM)2 Quard cpu Q8300 @ 2.50 ghz 5.50 ghz
    Ram: dd2 3 Gb
    32 bit işletim sistemi
    ekran kartı: nvidia geforce 8500 GT
    anakart: asus P5G41-M LX

evet sistemim bu ama Gta 4 oyunu oynarken haddindin fazla kasıyor yok sa ben mi ayarını yapamadım diye şüpheleniyorum. Ama ekran kartımın kaldırmadığını düşünüyorum. Onun için yeni ekran kartı almayı düşünüyorum Bunun içinde sizlerden yardım almak istiyorum cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürü sizlere borç bilirim

• Ne DDR2'si ?
    DDR3 fiyatları:
    http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=OEMMEM&qs=|29=6|31=2048
    DDR2 fiyatları:
    http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=OEMMEM&qs=|31=2048|29=5
    DDR3 DDR2'den daha ucuz

Ayrıca 200TL'ye GTA Vice City oynarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaaydin616110726161

benzer bir sorunda bende ver arkadaşlar ek bir konu açmak istemedim eğer sorumun yanıtına cevap alamazsam açarım diye düşünüyorum. :)

32 bit işletim sistemi

evet sistemim bu ama Gta 4 oyunu oynarken haddindin fazla kasıyor yok sa ben mi ayarını yapamadım diye şüpheleniyorum. Ama ekran kartımın kaldırmadığını düşünüyorum. Onun için yeni ekran kartı almayı düşünüyorum Bunun içinde sizlerden yardım almak istiyorum cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürü sizlere borç bilirim

Gta 4 optimizasyon özürlü en kral sistemde bile takılmalar oluyor .

• celeronla crysis bitiren bir arkadaş vardı forumda. P4 olsa belki olurdu hocam ama çok zor o sistemle. Çünkü ram olsun agp kart olsun haddinden pahalı piyasada. 200 liraya anca iyi bir agp kart alırsın oda bişeye yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaaydin616110726161

benzer bir sorunda bende ver arkadaşlar ek bir konu açmak istemedim eğer sorumun yanıtına cevap alamazsam açarım diye düşünüyorum. :)

32 bit işletim sistemi

Ekran kartı yetersiz aynen öyle. Güç kaynağını ve bütçeni söylersen öneri yapabilirim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.