Şimdi Ara

200 TL ve üzeri ilk harcamaya 200 TL Bonus! (İlk kez Garanti BBVA müşterisi şartlı)(Paracard dahil) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
10
Favori
9.075
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Banka kartım vardı kredi kartı başvurusu yaptım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hesap açılışı yaptım da bundan sonra paracard otomatik mi gönderiliyor?

• Teli kartın üstüne koyuyorum ama desteklemiyor diyor. Bu uyarıyı alıp çözüm bulan var mı acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu kampanya için ekstradan bir katılım var mı, yoksa belirtilen tarihlerde başvuru yapmak yeterli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün yaptım bakalım bonus gelecekmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danqer -- 5 Ocak 2022; 15:18:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: danqer

bugün yaptım bakalım bonus gelecekmi

Sana kötü haberim var onu saymıyor Garanti artı saymasa bile lütfen ve lütfen AÇIK AÇIK YAZMAYIN olan kampanyaları kurutuyorsunuz!

• Hesap açılışı yaptım da kartın gelmesi ne kadar sürer acaba kimseyi aramaya gerek var mı hesap kartı için

• rdydm kullanıcısına yanıt
    Ben de alacaktım unutmusum ama kampanya 31 aralika kadar basvuran diyor sanirim olmaz

ptt getiriyor. 1 haftada gelir ortalama. bende kargoyya verilmesi uzun sürmüştü 3-4gün falan . başvurum nerede kısmında gönderi gözükmüyorsa, internet şubeden paracard trink başvurusu yapın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 6 Ocak 2022; 3:34:52 >
  • selam hocam rahatsız ediyorum. garanti ilk 200 üzeri alışverişi paycellden yaptım sayar mı acaba?

• kartınız onaylandı ama gelmediyse hepsiburada garantipay ile ödeme yapabilirsiniz.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Hocam buralarda ptt biraz sorunlu gelse de getirmiyorlar. Kart başvuru sorgulamada bişey yok bende başvur diyorum paracard bonusu seçiyorum bu seferde mevcut kartınız var uyarısı veriyor. Banka kartı olunca bonus ya da trink farkı var mı aidat yok sonuçta değil mi

aynı. trink temassız

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi yaptım böyle olunca da kampanyaya dahil oluyor muyuz acaba. Başvururu aralıkta olmuştu. Kart halen gelmemişti ve başvuru yapınca da kartınız var deniyordu. Sonradan da bonus trinke başvurduk ve kartlar bölümünde görünüyor yani bu şekilde

• Bu konu çok tutmadı garantili olmayan yok galiba ondanmıdır
    Benim merak ettiğim paracart la 200 tl lik harcamayı farklı günler de farklı siteler den alışveriş yaparak doldursak puan gelirmi
    yoksa tek seferde mi yapmanız gerek

Kampanya detaylarında bu konu hakkında bir şey göremedim

• Konu tutmayınca kaçırdık kampanyayı şimdi üye olsak gelmiyor değil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba1993 kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam

• Başvuruyu geçen ay yaptık da ortada kart yok ama hesap var. Karta yeni başvurduk acaba gene olur mu yoksa hem hesap hem kart geçen ay mı olmalıydı

• Kartım geldi ama alacak bir şey bulamadım amazon hediye kartı alsam kabul edilir mi acaba?

• sasuceem S kullanıcısına yanıt
    Sektör kısıtlaması yok olması lazım birde 750 liralık alışveriş yaparsan toplamda 250 bonus kazanırsın çok iyi bir oran

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.