Şimdi Ara

200 TL'ye alınabilcek en iyi ekran kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dodo4132

ati almada ne alırsan al. yoksa benim gibi googlede oyunlara uyum için yamalar arar durursun. ben de gözümde çok büyütmüştüm. ati ati diye. aynı hataya düşme. ati kötümü değil. ama bilinmesi gereken bir gerçek varki oyunların 100 de 80 nvidia destekli olarak çıkıyor. bu yüzden ati kartlarınında burada eksi bir yönü oluşmuş oluyor. ati kullananlar şimdi kendince savunmaya geçecek ama ortada bçyle bir durum var. sistemim amd olduğu için uyumsuzluk olmasın diye ati almıştım. ama herşeye rağmen bu gün ekran kartı alacak olsam tercihim nvidia olurdu.

Sistem AMD diye uyumsuzluk olmasın nedeniyle ATI alan bi insan ne kadar doğru konuşabilir?

nVidia'da kullandım, ATI'de. Uyum problemi ATI'de hiç bi oyunda olmadı. Sadece 2-3 oyunda düşük FPS yaşadım. O da GTA IV'dü ki onada sonradan patch çıkarıp düzeltmişler diye biliyorumFakat dediğim gib ben hiç bi problem yaşamadım

• sn tolga
    işte bu kadar doğru konuşabilir.
    hiç ati chipset ve nvidia ekran kartıyla tam olarak performans alamayan görmedinizmi? (görmekle beraber bizzat kendim yaşadım)
    Ati ekran kartıyla nsf shift : PhysX_9.09.0814_SystemSoftware olmadan oynada görelim.
    ben sizin gibi nvidia yada ati kartların avukatı değilim. 'AMD diye uyumsuzluk olmasın nedeniyle ATI alan bi insan ne kadar doğru konuşabilir' yerine. kendi fikrinizi açıklasanız yeterli. fakat yargılar nitelikte bir açıklama hoş değil. ben burada kimseyi sizin yaptığınız şekilde yalancılıkla suçlamadan atiden memnun değilim oyunlarda uyum problemi var dedim. ne diye polimik yaratmaya çalışıyorsunuz. araştırın görün forumu kaçtane uyum sorunu yaşayan insan var bakın bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodo4132 -- 8 Ekim 2009; 11:49:21 >
  • quote:

ati almada ne alırsan al. yoksa benim gibi googlede oyunlara uyum için yamalar arar durursun. ben de gözümde çok büyütmüştüm. ati ati diye. aynı hataya düşme. ati kötümü değil. ama bilinmesi gereken bir gerçek varki oyunların 100 de 80 nvidia destekli olarak çıkıyor. bu yüzden ati kartlarınında burada eksi bir yönü oluşmuş oluyor. ati kullananlar şimdi kendince savunmaya geçecek ama ortada bçyle bir durum var. sistemim amd olduğu için uyumsuzluk olmasın diye ati almıştım. ama herşeye rağmen bu gün ekran kartı alacak olsam tercihim nvidia olurdu.

kardes 5 yıldır nvidia kullanıyorum gecenlerde en son nv kartımı 9800gtx i satıp idareten 4850 almıştım ama gayet memnun kaldım ve hemen 4870 aldım 1gb olanında cok cokta memnunum sistemde 30 tane oyun yüklü ama hiçbirindede öyle bi durum yasamadım intele ilk gecisimdede cok kızıyordum ama hata bendeymiş yani suç atma biyerde bi eksigin yanlışın vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: TURK-ŞAD

O paray alınacak tek model varsa 3 yıllık GPU olan 8800 serisinin ısıtılıp yeniden isimlendirilmiş hali olan GTS 250 den ziyade HD 4850 özellikle de HIS ICEQ 4 modelini tavsiye ederim, GTS 250 yi ise dediğim gibi 3 yıllık GPU nun yeniden isimlendirilip piyasaya sürülmüş versiyonudur, PHYSX felan hikaye şu anda bi numarası yok adam akıllı faydalanmak için üst düzey NVIDIA kartlar ile kullanırsan fark olabilir, ama bu tür orta seviyede PHYSX açtığında FPS oranları yerlerde sürünebilir...

Yani HIS ICEQ HD 4850 tavsiyemdir...

Bende bu kartı kullanıyorum piyasa çıktığı ilk gün vatan bilgisayardan almıştım amd 2.8 dualcore işlemci 2 gb ram 550w ocz pus ile 55 ekran samsung lcd 1680/1050 full ayar bütün oyunları oynadım halada oynuyorum enson çıkan residentevil 5 ve batman oyunlarınıda aynı şekilde sorunsuz oynadım tam bir fiyat performans canavarı üstelik çok sesisz aynı zamanda çok soğuk çalışan bir kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 8 Ekim 2009; 14:02:52 >

• 3-5 daha biriktirip gtx 260 almalısın bence. sistemine de bağlı olarak (gt4 için özellikle işlemci) bir çok oyunu en yüksek özellikde oynarsın.
  • Kesinlikle ATİ 4870 al derim dostum çok süper bir ekran kartı

1 gb grafik belleği 256 bit gddr5 bellek 850 mhz gpu hızı 3,6 ghz bellek hızı süper bir ekran kartı .....

• dostum 200 tl 'ye o kartı nerden alabilicem ki imkansız gibi bişey. ayrıca işlemcim e6300 dual core 2.8 ghz
  • quote:

sn tolga
    işte bu kadar doğru konuşabilir.
    hiç ati chipset ve nvidia ekran kartıyla tam olarak performans alamayan görmedinizmi? (görmekle beraber bizzat kendim yaşadım)
    Ati ekran kartıyla nsf shift : PhysX_9.09.0814_SystemSoftware olmadan oynada görelim.
    ben sizin gibi nvidia yada ati kartların avukatı değilim. 'AMD diye uyumsuzluk olmasın nedeniyle ATI alan bi insan ne kadar doğru konuşabilir' yerine. kendi fikrinizi açıklasanız yeterli. fakat yargılar nitelikte bir açıklama hoş değil. ben burada kimseyi sizin yaptığınız şekilde yalancılıkla suçlamadan atiden memnun değilim oyunlarda uyum problemi var dedim. ne diye polimik yaratmaya çalışıyorsunuz. araştırın görün forumu kaçtane uyum sorunu yaşayan insan var bakın bakalım.

Fikrinize son derece saygılıyım. Fakat bunu belirtirken uygun dille belirtmelisiniz bence.

"Ati alma ağzın yanar" yerine

"Ben ATI'de problem yaşadım, yaşayanlarda çok. Bunu göz önüne al bence" derseniz daha mantıklı olur bence.

• eğer ati alacaksan 4770 al keyfine bak. ben oyle yaptım iyi ki de almışım. çok memnunum. xp de son derece memnundum. şimdi vista yükledim resident evil5 full ayarlarda harika. ayrıca düşük güç tüketimi de cabası. bence çok abartmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsYcHoMaNiAc

dostum 200 tl 'ye o kartı nerden alabilicem ki imkansız gibi bişey. ayrıca işlemcim e6300 dual core 2.8 ghz

en mantiklisi gts250,4850,4770, ben gts250 tercih ederdim.

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=24452
  • Karar verdim GTS250 alıcam arkadaşlar.
  • Bende hd4870 1 gb var gta 4 de herşey high akıcı oynanıyor.Gts 250 ile herşey high da akıcı oynaman çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dusunsel

Bende hd4870 1 gb var gta 4 de herşey high akıcı oynanıyor.Gts 250 ile herşey high da akıcı oynaman çok zor.

..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneker

quote:

Orijinalden alıntı: Dusunsel

Bende hd4870 1 gb var gta 4 de herşey high akıcı oynanıyor.Gts 250 ile herşey high da akıcı oynaman çok zor.

..........

Bi göz at istersen arkadaşım:
    http://www.youtube.com/watch?v=FRX-UE6FZ0M

• 1024x768 çözünürlük için 9600gt bile fazlasıyla yeterli bence. ama ileriyede dönük olsun diye 4850 veya Gts250 alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

1024x768 çözünürlük için 9600gt bile fazlasıyla yeterli bence. ama ileriyede dönük olsun diye 4850 veya Gts250 alınabilir

peki hocam 1024x768 de tüm ayarlar high da oynyabilir miyim akıcı olarak GTA4'ü ve bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?
  • hepsiyle full+full oynarsin.
    Zaten ekran kartindan once islemcin en ust seviyeye ulasacak ve ekran kartin ona ayak uydurmak zorunda kalacak buyuk ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

Palit GTS250

not:işlemcin kotuyse unut bu kartları felan bu cozunurlukte ağırlığı işlemci koyar 3.0ghz ustu yaparsan 9600gt alsanda super performans verir hatta bu cozunurlukte 9600gt bile yeterlidir fazla para vermene gerek yok
    http://www.teknolojix.com/pinfo.asp?pid=5814

ama 200lira verceksen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 10 Ekim 2009; 20:35:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

Palit GTS250

not:işlemcin kotuyse unut bu kartları felan bu cozunurlukte ağırlığı işlemci koyar 3.0ghz ustu yaparsan 9600gt alsanda super performans verir hatta bu cozunurlukte 9600gt bile yeterlidir fazla para vermene gerek yok
    http://www.teknolojix.com/pinfo.asp?pid=5814

ama 200lira verceksen

işlemcim intel e6300 dual core 2.8

• oynarsın merak etme bu oyunu sadece işlemci gücüyle onboard ekran kartı ile oynayanlar bile var. Okadar büyütülecek bir oranda ekran kartına ihtiyaç duymuyor.
    videodaki GF 8100 onboard ekran kartı. Bende hd3000 onboard olarak denemiştim oynanıyordu.
    http://www.youtube.com/watch?v=x1kq3G0fljs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodo4132 -- 13 Ekim 2009; 19:02:44 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.