Genel kullanım için 200 tl'ye kadar bir kulaklık almak istiyorum. Hem pcde hem telefonda kullanacağım. Kafaüstü yada kulakiçi olabilir ama kafaüstü olduğunda rahat olması çok kafamı bastırmaması lazım.Biraz kılım bu konuda Bir süre Sennheiser hd 407 kullanmıştım memnun kalmıştım rahatlığından. Ses olarak yüksek ses çılgın basslar beklemiyorum. Normal seviyede ses veren bir kualklıkla son seste müzik dinleyemem bile. Öyle konu ile alakalı uzman değilim terimleri bilmiyorum ama yüksek seste sesleri ayırt edemiyorum gürültü gibi geliyor yani. Seslerin ayırt edilebilir olması ve kabul edilebilir bir ses düzeyi yeterli. Kısıkta olmasın (sony mdr xd-100 yada birebir aynı kasa bir kulaklık kullanmıştım onun sesi bi tık az gibiydi kabul edilebilir olmakla beraber) :D (Herşey bir araya gelirse rahatlık dışında ufak şeylerden feragat edebilirim misal dışarı ses vermesi gibi sennheiser hd 407 yi bilen bilir. Tabi vermese daha iyi olur buda bi kriter)
Aslında gönlümden bluetooth bir kulaklık geçiyor ama bu fiyata düzgün bi tane bulabileceğimi düşünmüyorum. Deneme amaçlı gearbestten awei marka bir kulakiçi bluetooth kulaklık almıştım. arkadan ince bi cızırtı geliyor telefonda kullanırken pcde ise bu cızırtı katlanılamaz seviyelere çıkıyor. Bu nedenle bi şüphe oluştu içimde.Genede hem pc hem telefonda denediğiniz memnun kaldığınız bir model varsa bu fiyatlara bilmek isterim
yurtiçi, sıfır ve bilindik,güvenilir siteler yada mağazaların fiyatları üzerinden önerirseniz daha iyi olur çok iyi bi fırsatsa belki amazon.de