Şimdi Ara

200 TL'ye Kadar Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CS:GO oynuyorum yanı kulaklığı fps oyunlar için kullanacağım, genelde rock ve metal dinlediğim için bass önceliğim değil ama oyunda düşmanın ayak seslerini çok rahat bir şekilde duymam gerekiyor, kulağıma iyi oturması ve rahat olmasını istiyorum dışarıya ses verip vermemesi önemli değil. Birde 200 liraya benim gibi bir cimri biri için bile değecek bir kulaklık istiyorum.

• Steelseries siberia v2 tavsiye ederim.Ergonomisi mükemmel cuk oturuyor kulaklık benim koca kafama bileCS:GO oynamıyorum ama oynayan arkadaşım denedi kulaklığı ve çok iyi "ses kasabildiğini" söyledi.Tek eksiği mikrofonunun çöp olması ama o da kullanılmadığında slotuna girmesiyle baya kullanışlı açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.teknosa.com/urunler/125087206/steelseries-siberia-raw-prism-kulaklik?gclid=CjwKEAjwxYGuBRCtoqjkrIPDqDwSJAAnd-rCmHv0_81oP9hYBjd1PeVqFeeabHGJygTWfoRcW_kDihoCnEHw_wcB Bu kulaklık için ve asus cerberus için ne düşünüyorsunuz? internette türkçe inceleme bulamadım siberia raw prism için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananbaban07

http://www.teknosa.com/urunler/125087206/steelseries-siberia-raw-prism-kulaklik?gclid=CjwKEAjwxYGuBRCtoqjkrIPDqDwSJAAnd-rCmHv0_81oP9hYBjd1PeVqFeeabHGJygTWfoRcW_kDihoCnEHw_wcB Bu kulaklık için ve asus cerberus için ne düşünüyorsunuz? internette türkçe inceleme bulamadım siberia raw prism için

Hocam siberia raw prism de iyi ses verir gayet.Zaten eğer siber atlet falan değilseniz aradaki farkı anlamanız mümkün değil.Ancak siberia raw prism pek ergonomik değil açıkçası uzun süreli kullanımda sıkıntı olabilir.Kafa bandı esnek değil kenarlardan klikli.Ancak asys cerberus öyle değil direk ona yönelmelisiniz bu ikisi arasında bence.Cerberus piyasadaki en rahat ve en kaliteli f/p ürünlerinden biri asus genelde dahili bileşenler üretmesine rağmen.Ses kalitesi de 10 numara özellikle baslar baya güçlüdür cerberusta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Steelseries siberia v2 180 liraya düşmüş, onu mu almalıyım yoksa asus cerberus mu ? bassları çok olması benim açımdan çok önemli değil iyi müzik rahatlık ses kasmak istiyorum :) siberia v2 180 cerberus 200 lira
  • oyuncu kulaklını bilmem ama 1 milyoncularda bulunan 15 20 tl civarı kulaklar gayet yeterli fazla para vermeye gerk yok hepsi aynı işi yapıyor
  • Asusu al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.