Gençlik ve istihdam alanını odağına alan Programlar yürüten, Esas Holding’in sosyal yatırım birimi Esas Sosyal, Hayırlı Sabancı Desteğiyle İngilizce Fırsatım Programı’yla ikinci yılında 200 gence İngilizce eğitim imkânı sunuyor. Anadolu’daki az bilinen devlet üniversitelerinde 3. sınıfta okuyan gençlerin faydalanabildiği Program, Berlitz Dil Okulları iş birliğiyle katılımcılara 3 kur, online ve canlı sınıflarda, sertifikalı İngilizce eğitimi sunuyor. Programı tamamlayan gençlerin en az orta seviyede İngilizce yetkinliği edinmesi amaçlanıyor. Web Sitesi: Başvuru Adresi: e-bursum | türkiye'nin en büyük burs platformu İngilizce Fırsatım-İngilizce Fırsatım Programı 2022 https://e-bursum.com/ilan-temel-bilgiler?su=qe4aGzfRtc4%3D&sc=CxiAxaiBSNE%3DBaşvuru Tarihleri: 15 Kasım – 10 Aralık 2021 Derslerin Başlangıcı: 1 Mart 2022 Başvuru Kriterleri: - T.C. vatandaşı olması, - Türkiye’de eğitim veren devlet üniversitelerinde okuması, - Üniversite 3. sınıf öğrencisi olması, - Genel not ortalamasının 4 üzerinden en az 2,50 olması (100'lük sistemde en az 65 olması), - Sınıf tekrarı yapmamış olması, - 3 taneden fazla başarısız dersinin bulunmaması, - Hafta içi veya hafta sonu olmak üzere haftada 2 gün İngilizce derslerine katılabilmesi şartı aranıyor. #eğitim #ingilizce #ingilizcekursu #burs |
Bildirim