Şimdi Ara

200 ytl'ye kadar bir telefon tavsiyesi lütfen :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aralıkta askere gidiyorum.w810i sahibiyim.dolayısıyla bu gözüm gibi baktığım telefonu askere götürmek istemiyorum.bu tarihe kadar 200ytl'ye kadar küçük bir telefon almak istiyorum.ikinci el veya sıfır farketmez.şu an 6111 üzerinde duruyorum ama sizin de görüşleriniz benim icin değerlidir.cevaplarınıza şimdiden teşekkürler.

• Biraz daha ekleyip Motorola Rokr E2 alabilirsiniz...
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: Tayfa-140

Biraz daha ekleyip Motorola Rokr E2 alabilirsiniz...
  • 8310 hem küçük hemde radyo da var öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: meto26

arkadaşlar aralıkta askere gidiyorum.w810i sahibiyim.dolayısıyla bu gözüm gibi baktığım telefonu askere götürmek istemiyorum.bu tarihe kadar 200ytl'ye kadar küçük bir telefon almak istiyorum.ikinci el veya sıfır farketmez.şu an 6111 üzerinde duruyorum ama sizin de görüşleriniz benim icin değerlidir.cevaplarınıza şimdiden teşekkürler.

LG KG 270 al.Hem küçük,hem hafif,hem radyolu hem de ucuz.İncelemeye bakabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_17008270/tm.htm
  • Askere giderken kameralı telefon almanı tavsiye etmem.
  • w200i ama biraz daha kasıp e2 almak daha iyi olur
  • LG KG270 modelini öneririm
  • bende lg kg270 öneririm
  • Bende LG KG270 modelini tavsiye ederim ama Samsung C160 a da bir bak.
  • Bende W200i modelini öneriyorum, bütçenizi biraz daha artırarak Motorola E2 almak daha mantıklı olur.
  • aslında ben hala karar veremedim.Tek derdim telefonun mümkün olduğu kadar küçük olmasını istemem.he bir de iyi bir tasarıma sahip olsun istiyorum.özelliksiz bi telefon da olabilir.şu an aklımda samsung x300 ve nokia 6111 var.bunlar gibi baska telefon tavsiyesi yapabilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: meto26

aslında ben hala karar veremedim.Tek derdim telefonun mümkün olduğu kadar küçük olmasını istemem.he bir de iyi bir tasarıma sahip olsun istiyorum.özelliksiz bi telefon da olabilir.şu an aklımda samsung x300 ve nokia 6111 var.bunlar gibi baska telefon tavsiyesi yapabilir misiniz?

W810i kullanıyormuşsun bence hiç karar değiştirme W200 al.En azından müzik telefonu ve bildiğin bir menüye sahip.İnsan alışkanlıklarından vazgeçemezmiş.
    Motorola E2 kullanmadım onun hakkında yorum yapamam.Ama arkadaşlarımız bu telefonu başka topiklerde de sıkça önerdiklerine göre iyi bir telefondur diye düşünüyorum.

• nokia 6070-6080-5070 vya 100ytlye kg270
  • W200i
  • w200i modelini öneririm.
  • W200i bencde
  • kardeş hayırlı olsun .... askere gidiyormuşsun. bu arada telefon tavsyeme gelince bence askerde en iyi x300 gider. ama karar senin ..hayırlı teskereler
  • ne alırsan al ama küçük olsun sigara paketine sığsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.